Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Regina Letizia, o “Kate Middleton a Spaniei”

Regina Letizia, o “Kate Middleton a Spaniei”

Autor:

Asa au numit-o britanicii pe sotia regelui Felipe al VI-lea, cuceriti de stilu-i vestimentar rafinat. A fost jurnalista inainte de a deveni regina, asa ca stie foarte bine ce inseamna o tinuta puternica, purtata corect, scrie The Telegraph.

 

regina 5 Regina Letizia, o Kate Middleton a Spaniei

Stil regal: Letizia a Spaniei, stralucitoare la Palatul Buckingham

Chiar daca de obicei foloseste creatiile designerului spaniol Felipe Varela, regina Letizia nu se sfieste sa poarte branduri mai putin costisitoare. Dar daca ai stil, si inca unul regal, hainele devin doar un simplu accesoriu. Oricum tinutele pe care a ales sa le poarte pentru vizita de trei zile in Marea Britanie au incantat privirile tuturor invitatiilor prezenti la singurul banchet oficial din acest an oferit Spaniei de familia regala britanica, la Palatul Buckingham. kate 4 Regina Letizia, o Kate Middleton a Spaniei regina 1 Regina Letizia, o Kate Middleton a Spaniei regina 2 Regina Letizia, o Kate Middleton a Spaniei

regina 3 Regina Letizia, o Kate Middleton a Spaniei

regina 6 Regina Letizia, o Kate Middleton a Spaniei

La eveniment au participat Elisabeta a-II-a, ducele si ducesa de Cornwall, ducele si ducesa de Cambridge si printul Harry. Receptia de la Buckingham a fost un nou prilej pentru un “duel”  regal intre regina Letizia si ducesa Kate Middletown, ambele fiind laudate pentru alegerile vestimentare, dar si de multe ori comparate pentru tinutele aproape identice.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!