Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Reghecampf se face cioban

Reghecampf se face cioban

Autor:

Dupa ce, cu ani in urma, a investit intr-o ferma de porci ca sa produca jambon de tip iberic (vestitul jamon), acum antrenorul o da pe oi. Practic, a inchiriat de la stat o ferma de ovine pentru cinci ani.

 

reghecampf suspendare Reghecampf se face cioban

Cu jambonul nu ştiu cum i-a mers, dar oaia are sigur mare trecere în Emirate, şi Laurenţiu Reghekampf nu putea să treacă cu vederea o asemnea oportunitate: dai oaia, iei banu, faci toptanul

Dincolo de faptul ca ar fi putut fi influentat de Gigi Becali pentru care a slujit la FCSB si pentru care, se stie, oaia si mai cu seama telemeaua au un inteles aparte, sau de soata sa care prezinta “Gospodar fara pereche” (adica fermieri in cautare de neveste), mirosim aici o afacere. Pe scurt, Laurentiu Reghecampf este antrenor la clubul de fotbal Al Wahda care se afla in Emiratele Arabe Unite, unde, stie o planeta intreaga, porcul nu este permis spre ingurgitare, dar unde oaia si carnita ei este la mare pret. Deci, prevedem ca Reghe va face oarece negot cu ovine in EAU, lucru ce-i va aduce, cu siguranta, multi bani. Revenind la ferma, aceasta este parte a complexului agrozootehnic Vlasia din comuna Snagov si are circa 10.000 de metri patrati in folosinta. Nu stim daca ea cuprinde si ceva capete de ovine, dar sigur se stie ca Reghe a fost singurul care a depus oferta pentru inchirierea fermei. Ceea ce e cam bizar, mai ales daca tinem cont de distanta fata de Bucuresti si de pretul cerut, numai 1.360 de euro pe luna. Altfel spus, fostul antrenor al FCSB este pe cale sa faca un bizniz grasalan. Si, pana la sfarsit, daca sotia sa tot cauta neveste pentru diversi fermieri, el de ce n-ar deveni fermier pentru cativa ani?    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!