AcasăNewsRegele Mihai I implineste 95 de ani

Regele Mihai I implineste 95 de ani

(foto: Facebook/Casa Regala a Romaniei)

Zi importanta in Familia Regala. Regele Mihai I implineste, marti, venerabila varsta de 95 de ani, prilej cu care urarile din partea celor care il respecta si il pretuiesc, trimise atat pe pagina de internet a Familiei Regale, cat si prin intermediul retelei de socializare Facebook, s-au indreptat catre Majestatea Sa.

Zi speciala pentru Regele Mihai (foto: Facebook/Casa Regala a Romaniei)

De altfel, intr-un mesaj facut public din partea Casei Regale se noteaza faptul ca „Majestatea Sa si intreaga Familie Regala multumesc tuturor celor care isi indreapta gandul catre Regele nostru”.

Din pacate, pentru suveran aniversarea din aceasta toamna este umbrita de pierderea sotiei, a celei care i-a fost alaturi peste sase decenii. Regina Ana a pierit in urma cu aproape doua luni, in Elvetia, fiind inmormantata la Curtea de Arges.

author avatar
Cristina Stefan
91 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger