AcasăNews"Regele cablului" din Vrancea - contract de 400.000 de euro de la...

„Regele cablului” din Vrancea – contract de 400.000 de euro de la Marian Oprisan

„Regele cablurilor” Ion Martis are lipici la contracte cu CJ Vrancea

Focsaneanul Ion Martis a primit un nou contract de 280.000 de euro de la Consiliul Judetean Vrancea, condus de prietenul sau, Marian Oprisan, pentru a furniza produse de patiserie elevilor, in cadrul „programului lapte-corn”.

„Regele cablurilor” Ion Martis are lipici la contracte cu CJ Vrancea

Pentru al saptelea an consecutiv, Ion Martis, supranumit „Regele cablurilor din Vrancea”, deoarece a deschis prima televiziune prin cablu din judet, a primit o mica atentie de la prietenul sau, Marian Oprisan.

Marian Oprisan, presedintele CJ Vrancea

O atentie de 280.000 de euro, din banii publici, pentru a furniza scolilor din Vrancea cornuri, in cadrul programului national „lapte-corn”, prin firma sa, Diplomatic International SRL.

Interventie la CNA

CJ Vrancea i-a oferit contractul de 280.000 de euro firmei lui Martis

Faptul ca pe Marian Oprisan si Ion Martis ii leaga o veche prietenie nu este un secret, Oprisan recurgand in anul 2004 la o interventie cu iz penal.

Mai exact, Oprisan a fost acuzat de presedintele Consiliului National al Audiovizualului ca ar fi luat-o la rost pe inspectoarea care a sanctionat televiziunea Atlas, detinuta de Ion Martis. „Domnul Marian Oprisan nu are nicio calitate pentru a face astfel de interventii, iar dialogul telefonic cu doamna Sanziana Bratu denota lipsa bunului simt elementar. Consideram interventia domnului Oprisan un abuz si o inacceptabila demonstratie de putere dictatoriala. Ion Martis este, probabil, unul dintre slujitorii fideli ai intereselor domnului Oprisan. Domnul Ion Martis i-a reprosat telefonic inspectoarei CNA, cu o zi inainte de telefonul lui Oprisan, faptul ca a intocmit un raport defavorabil postului Atlas TV, amenintand-o ca, «in scurt timp, nu va mai lucra la CNA»”, era precizat in comunicatul de presa emis la meomentul respectiv de catre CNA. n

Fiul lui Martis, arbitru penal

Marius Martis

Fiul lui Ion Martis, fostul arbitru Marius Martis, a fost implicat in mai multe scandaluri, cel mai rasunator fiind cel din 2010, cand a fost arestat in dosarul „Mita pentru arbitri”. El a fost acuzat si de agresiune, de vedeta Laura Andresan, care a povestit ca a fost batuta de Martis intr-un club, in toiul unui scandal declansat din cauza unei dansatoare care ar fi refuzat sa se lase pipaita de „baiatul lui tata”.

author avatar
Narcis Voica
1.608 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger