AcasăNewsReferendum/Nastase: Iohannis se joaca

Referendum/Nastase: Iohannis se joaca

Adrian Nastase

In asteptarea unui anunt de la Cotroceni cu privire la formula ce va fi trecuta pe buletinele de vot pentru referendumul din 26 mai, fostul premier a facut o remarca ironica.

Cand jurnalista de la Antena 3 a vrut sa stie ce intrebare i-ar sugera presedintelui pentru referendum, Adrian Nastase a raspuns scurt: „simplu – credeti ca unele abuzuri in Justitie sunt bune si altele rele?”.

Mai mult, Nastase considera ca „acum practic Klaus Iohannis se joaca cu o poveste care este permisa de Constitutie (…) Vrea cu mana PSD-ului  si cu prezenta in special a celor din zona de stanga sa isi asigure cvorumul pentru un referendum care altfel probabil ca ar fi in dificultate”.

author avatar
Andrei Coman
574 afisari

6 COMENTARII

  1. Bombonel – BUCI , lasa ciocul mic, ca altfel te obligam sa spui romanilor cum tu ca premier in anii 2000 ai avut sarcina de a forma noua mafie comunisto- revolutionara . Cum ai contribuit la furtul la drumul mare din institutiile statului. De cand nu ti- ai mai tras- o ? Locul tau ca a lui nea nelu , carpa kgb- ista este in inchisoare. Cenzura isi face datoria. Sa ai soarta lui nea Nelu oltenitau. Tocmai adum cand suntem la presedentia UE. UOOOOO!!! JOS CIUMA ROSIE !!! Vino sa te uiti ca fituica comunista venita odata cu pensiile romanilor este aruncata la cosul de gunoi sau la cotetul gainilor.

  2. Bombonel – BUCI , lasa ciocul mic, ca altfel te obligam sa spui romanilor cum tu ca premier in anii 2000 ai avut sarcina de a forma noua mafie comunisto- revolutionara . Cum ai contribuit la furtul la drumul mare din institutiile statului. De cand nu ti- ai mai tras- o ? Locul tau ca a lui nea nelu , carpa kgb- ista este in inchisoare. Cenzura isi face datoria. Sa ai soarta lui nea Nelu oltenitau. Tocmai adum cand suntem la presedentia UE. UOOOOO!!! JOS CIUMA ROSIE !!! Vino sa te uiti ca fituica comunista venita odata cu pensiile romanilor este aruncata la cosul de gunoi sau la cotetul gainilor. CIUMA ROSIE !!!!! Sa vina Europa sa vada mizeria din o tara europeana .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger