Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Referendum/Nastase: Iohannis se joaca

Referendum/Nastase: Iohannis se joaca

Autor:

In asteptarea unui anunt de la Cotroceni cu privire la formula ce va fi trecuta pe buletinele de vot pentru referendumul din 26 mai, fostul premier a facut o remarca ironica.

 

adrian nastase1 Referendum/Nastase: Iohannis se joacaCand jurnalista de la Antena 3 a vrut sa stie ce intrebare i-ar sugera presedintelui pentru referendum, Adrian Nastase a raspuns scurt: “simplu – credeti ca unele abuzuri in Justitie sunt bune si altele rele?”.

Mai mult, Nastase considera ca “acum practic Klaus Iohannis se joaca cu o poveste care este permisa de Constitutie (…) Vrea cu mana PSD-ului  si cu prezenta in special a celor din zona de stanga sa isi asigure cvorumul pentru un referendum care altfel probabil ca ar fi in dificultate”.


8 comentarii to Referendum/Nastase: Iohannis se joaca

 1. ZORO

  E JENANT SI SCARBOS CA ASEMNEA GUNOAIE UMANE SA MAI FIE DE IMPORTANTA PUBLICA…..

 2. Anonymous

  Oricum vom boicota referendul sasului,se va face de ras cum s face mereu

 3. Anonymous

  Oricum vom boicota referendumul sasului,se va face de ras cum se face mereu!

 4. Pusca

  Bombonel – BUCI , lasa ciocul mic, ca altfel te obligam sa spui romanilor cum tu ca premier in anii 2000 ai avut sarcina de a forma noua mafie comunisto- revolutionara . Cum ai contribuit la furtul la drumul mare din institutiile statului. De cand nu ti- ai mai tras- o ? Locul tau ca a lui nea nelu , carpa kgb- ista este in inchisoare. Cenzura isi face datoria. Sa ai soarta lui nea Nelu oltenitau. Tocmai adum cand suntem la presedentia UE. UOOOOO!!! JOS CIUMA ROSIE !!! Vino sa te uiti ca fituica comunista venita odata cu pensiile romanilor este aruncata la cosul de gunoi sau la cotetul gainilor.

 5. Pusca

  Bombonel – BUCI , lasa ciocul mic, ca altfel te obligam sa spui romanilor cum tu ca premier in anii 2000 ai avut sarcina de a forma noua mafie comunisto- revolutionara . Cum ai contribuit la furtul la drumul mare din institutiile statului. De cand nu ti- ai mai tras- o ? Locul tau ca a lui nea nelu , carpa kgb- ista este in inchisoare. Cenzura isi face datoria. Sa ai soarta lui nea Nelu oltenitau. Tocmai adum cand suntem la presedentia UE. UOOOOO!!! JOS CIUMA ROSIE !!! Vino sa te uiti ca fituica comunista venita odata cu pensiile romanilor este aruncata la cosul de gunoi sau la cotetul gainilor. CIUMA ROSIE !!!!! Sa vina Europa sa vada mizeria din o tara europeana .

 6. Pusca

  Bombonel – BUCI , lasa ciocul mic, ca altfel te obligam sa spui romanilor cum tu ca premier in anii 2000 ai avut sarcina de a forma noua mafie comunisto- revolutionara . Cum ai contribuit la furtul la drumul mare din institutiile statului. De cand nu ti- ai mai tras- o ? Locul tau ca a lui nea nelu , carpa kgb- ista este in inchisoare. Cenzura isi face datoria. Sa ai soarta lui nea Nelu oltenitau. Tocmai adum cand suntem la presedentia UE. UOOOOO!!! JOS CIUMA ROSIE !!! Vino sa te uiti ca fituica comunista venita odata cu pensiile romanilor este aruncata la cosul de gunoi sau la cotetul gainilor. CIUMA ROSIE !!!!! Sa vina Europa sa vada mizeria din o tara europeana . Iar folositi o tehnica rusesca , prin care ne anuntati ca am mai scris asa ceva . Va faceti de cacat Voi , ziaristii sculele SRI va umflati cu bani si va trimiteti afara copii la studii pregatindu -i pentru plecarea din tara . Trimitem si afara inscrisurile voastre, du toate ca UE stie tot ce se misca in tara .

 7. Malaita

  S-a revenit Bombo.

 8. FANE GLONTZ

  PRE MULTE APARITII IN PRESA PENTRU UN POPIRTAR CARE S-A INPUSCAT IN FULAR . DECIT SA APARA IN PRESA CU TOT FELUL DE IDEI DE CACAT , MAI BINE AR SCRIE O CARTE DESPRE MATUSA TAMARA SI OUALE LUI … AR FI INTERESANTA SI O BROSURA DESPRE NEVESTELE LUI , FICE DE MINISTRII COMUNISTI , CIT SI DE FELUL IN CARE I-L IMPIGE PE LA SPATE IN POLITICA DIMBOVITEANA PE BOUL FE FISU . AR TRBUI SA I SE INTERZICA JIGODIEI ASTEA HOATE SA MAI APARA IN PRESA .


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!