AcasăNewsReferendum pentru monarhie? Numarul 2 in PSD: Totul e posibil!

Referendum pentru monarhie? Numarul 2 in PSD: Totul e posibil!

La doua zile de cand Regele Mihai a fost condus pe ultimul drum, unul dintre liderii PSD a facut o declaratie pe care unii monarhisti ar putea-o vedea ca pe o unda de speranta, altii doar ca pe o simpla ipoteza. 

„Poate si un referendum fata de sistemul asta presedintie-monarhie, totu-i posibil. Eu sunt republican, pentru ca asa m-am nascut (…) dar cred ca poporul poate fi intrebat cu privire la lucrul asta, tinand cont ca tarile care au monarhii-s tari dezvoltate”, a sustinut Niculae Badalau, luni, de la Parlament, inainte de a spune ca e vorba despre un „proiect de viitor”.

Cand a fost intrebat daca un astfel de referendum ar putea fi convocat in 2018, presedintele executiv al formatiunii social-democrate a lasat de inteles ca ar putea fi o varianta. „Sigur, totul e posibil, atata timp cat facem un referendum cu familia traditionala, putem face si o asemenea intrebare catre popor”, a mai punctat Badalau.

157 afisari

1 COMENTARIU

  1. E o veste trista. Clasic, partidele social-democrate sunt partide de intelectuali. La noi, curentul ar fi serios doar daca ar baga 10% din pib la EduCultura, cum e si firesc la o tara cu Infrastructura Intelectuala înapoiata, traitoare din creativitatea de import. E posibil coalitia sa n-aiba ce candidati opune mandatului II al lui Iohannis si de aici joaca de-a referendumul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger