AcasăNewsReferendum. Iohannis, avertisment cu repetitie pentru Guvern. Si inca un atac la...

Referendum. Iohannis, avertisment cu repetitie pentru Guvern. Si inca un atac la PSD

Pe langa faptul ca a dezvaluit cele doua teme asupra carora s-a oprit si ar dori sa le supuna consultatii populare in cadrul referendumului pe care il convoaca in 26 mai, Klaus Iohannis a criticat, o data in plus, partidul lui Liviu Dragnea.

„PSD legifereaza netransparent incalcand chiar regulile statului de drept”, a sustinut primul om in stat, in cadrul declaratii pe care a facut-o, de la Cotroceni, joi dupa-amiaza.

Mai mult, Klaus Iohannis considera ca „pesedistii au atat de multe probleme penale incat se pare ca sunt dispusi sa riste stab si viitorul Romaniei numai pentru a-si albi dosarele”. Pana sa se adreseze direct, o data in plus, Executivului condus de Viorica Dancila, presedintele a transmis, in nota ironica, faptul ca „n-ar fi de mirare ca maine poimaine sa dea prin ordonanta de urgenta ca politicianul X este cinstit. Ar fi culmea”. „Solicit si de aceasta data Guvernului sa nu mai adopte vreo OUG in domeniul Justitiei si politicii penale. Referendumul a intrat in linie dreapta. Orice astfel de act emis de guvern ar fi ilegitim, impotriva spiritului Constitutiei si o sfidare la adresa romanilor”, a conchis primul om in stat.

182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger