Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Referendum? Gorghiu, raspuns transant: juridic n-ar putea sa rezolve nimic

Referendum? Gorghiu, raspuns transant: juridic n-ar putea sa rezolve nimic

Autor:

Cum in ultima vrene s-a tot discutat, pe fondul deciziei CCR-ului, care a hotarat ca poate fi organizat un referendum in ziua alegerilor, daca presedintele va organiza sau nu o consultare populara in ziua europarlamentarelor, adica pe 26 mai, liberalii s-au grabit sa declare ca sustin varianta pe care o va alege seful statului.

 

alina gorghiu 350x232 Referendum? Gorghiu, raspuns transant: juridic n ar putea sa rezolve nimicFosta sefa a PNL-ului, insa, s-a exprimat cat se poate de clar in privinta unui eventual referendum pe justitie care s-ar putea convoca in ziua alegerilor europarlamentare. Incepand prin a sublinia, intr-o declaratie acordata RFI, ca “ramane la aprecierea presedintelui Klaus Iohannis daca organizeaza sau nu acest referendum”, senatorul PNL nu s-a ferit sa spuna ca e de parere ca ar fi necesar sa se gaseasca alte variante pentru a rezolva situatia. “Referendumul, din punctul meu de vedere, juridic n-ar putea sa rezolve nimic. Toti suntem determinati sa pastram aceasta independenta a sistemului judiciar si sa mentinem standardele europene in materie, mai putin o mana de oameni care sunt la guvernare, dansii stiu acest lucru. Deci va trebui sa gasim, in opinia mea, parghii mult mai puternice, pentru a rezolva efectiv situatia. La nivel de dorinta a societatii romanesti, care s-ar putea exprima evident si printr-un referendum, lucrurile sunt foarte clare si foarte limpezi”, e de parere Gorghiu.

In cursul acestei zile, Ludovic Orban, actualul lider al Partidului National Liberal, spunea in fata presei ca “indiferent ce decizie va lua presedintele, vom fi alaturi in demersurile pe care le va initia”.


1 Comentariu la Referendum? Gorghiu, raspuns transant: juridic n-ar putea sa rezolve nimic

  1. escu

    Oau! Ce s-a întâmplat cu Alinuța de a ieșit din rând? Cred că ceva nu este în regulă cu ea. Pariu că în curând v-a deveni dezidentă?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!