Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Referendum familie. Primele date despre prezenta la urne

Referendum familie. Primele date despre prezenta la urne

Autor:

Cele dintai date oficiale ce prezentate public de Biroul Electoral Central in legatura cu prezenta la urne la referendumul pentru schimbarea Constitutiei, in sensul redefinirii familiei, au fost comunicate sambata la ora 11.30, corespunzand prezentei la urne inregistrate pana la ora 10.

 

sectie de votare Referendum familie. Primele date despre prezenta la urne

(foto: antena3.ro)

Si indica faptul ca din cei 18.278.496 de alegatori inscrisi pe liste permanente votasera deja 177.941 de persoane, ceea ce inseama o prezenta la urne de sub 1%, mai exact de 0,97 %. Statistica indica o prezenta ai ridicata la vot in judetele Bihor – 1, 61%, Caras-Severin, Dambovita – 1, 35%, Olt – 1, 31%.

Pe buletinul de vot de la referendum e trecuta urmatoarea intrebare: “sunteti de acord cu legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in forma adoptata de Parlament?”, existand doua variante de raspuns: “da” sau “nu”. In tara sunt organizate 18.662 de sectii de votare, 1.264 doar in Capitala, iar in strainatate 378. Atat sambata, cat si duminica sectiile de votare se vor deschide dimineata la ora 7 si se vor inchide la orele 21.

Pentru ca referendumul sa fie valabil, este nevoie de o prezenta la urne a cel putin 30% din numarul persoanelor inscrise pe listele electorale permanente.


3 comentarii to Referendum familie. Primele date despre prezenta la urne

 1. Votez DA ❎

  Apel!
  FRATI ROMANI!
  Cer ortodoxilor,BOR, ASCOR, tinerilor ITO, Oastei Domnului, celor 3000000 de petitionari, tuturor crestinilor,tuturor confesiunilor si cultelor , familistilor si sătenilor romani artistilor romani si intelectualilor romani. Iesiti la vot si chemati la vot! Sa nu va fie rusine sa ieșiți pentru familia naturala! La fel nu iesiti singuri mai convingeti un prieten, vecin, ruda. Viitorul sta in mainile noastre! VOTEAZA!

 2. ana

  fomularea de pe buletinul devot nu este inteleasa de toata lumea si voteaza gresit. cunosc doua cazuri care au votat NU pentru ca nu au Înteles formularea .s-au dus batranele degeaba la votare .cei care au formulat cred ca au făcut-o intentionat ca să nu inteleaga bătrînii si cei de la tară și să voteze greșit.

 3. ana

  oameni buni ,explicați bătrînilor si celor de la tara de ce trebuie sa pună ștampila pe DA pentru ca mulți nu ințeleg formularea de pe buletinul de vot și votează greșit deși se duc la votare pentru căsatoria între un barbat și o femeie.cred că s-a dorit să se creieze acest lucru.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!