Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Referendum. ALDE: Sunt intrebari care produc mai degraba alte intrebari decat raspunsuri

Referendum. ALDE: Sunt intrebari care produc mai degraba alte intrebari decat raspunsuri

Autor:

Cele doua intrebari alese pentru consultarea populara din 26 mai – aflate in prima parte a zilei de joi – au iscat, dupa cum era de asteptat, comentarii in spatiul public, inclusiv la nivelul Coalitiei de guvernare.

 

alde Referendum. ALDE: Sunt intrebari care produc mai degraba alte intrebari decat raspunsuriDaca social-democratii au transmis ca intrebarile propuse, cu care se declara de acord, nu ar raspunde “vreunei controverse din societate” si ca, “in aceste conditii, referendumul solicitat de presedinte pare lipsit de utilitate” , reprezentantii ALDE sunt de parere ca aceleasi doua intrebari – pe o tema pe care presedintele a batut moneda timp de doi ani – nu sunt de natura sa “lumineze”. Dimpotriva, ar isca alte intrebari.  “Dupa ce ne-a fiert doi ani si mai bine cu al sau referendum pe justitie, azi ne-a venit ”lumina” de la Ierusalimul cotrocenist. Din pacate, nu ne lumineaza deloc, mai degraba ne intuneca deplin. Sunt intrebari care produc mai degraba alte intrebari decat raspunsuri. Pentru noi e clar ca aceasta improvizatie de #referendum nu este decat o noua dovada ca dl Iohannis nu a inteles nici in al doisprezecelea ceas care este rolul unui Presedinte. Ii mai spunem o data poate intelege pentru ultimele 6 luni de mandat: rolul unui presedinte este de a uni si nu de a dezbina! De a cladi si nu de a darama!”, se mentioneaza in reactia transmisa public dinspre partidul condus de Calin Popescu Tariceanu.

Mesajul integral, in cele ce urmeaza:

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FALDERomania%2Fposts%2F2038689556434047&width=500″ width=”500″ height=”598″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!