AcasăNewsReferendum 26 mai. La ce intrebare ar vota Ponta “da”: “Si va indemn si...

Referendum 26 mai. La ce intrebare ar vota Ponta “da”: “Si va indemn si pe dumneavoastra”

Vorbindu-le, in aceasta ultima zi a saptamanii, celor prezenti la evenimentul de prezentare a candidatilor Pro Romania, Victor Ponta a facut referire si la referendumul pe justitie, despre care Klaus Iohannis a anuntat ca il va convoca in aceeasi zi cu europarlamentarele.

“Daca va fi referedum, pe 26 mai -aproape referendum – si intrebarea va fi ‘oamenii politici care au fost condamnati de un judecator pentru o fapta penala sa nu mai ocupe o functie publica, eu o sa ma duc sa votez ‘da’. Si va indemn si pe dumneavoastra”, a afirmat Ponta.

In acelasi timp, fostul premier PSD a tinut sa mai sublinieze un lucru. “Daca vom fi intrebati la referendum ca prin ordonante de urgenta date noaptea in domeniul justitiei, de fapt prin referendum sa interzicem aceste ordonante, eu o sa votez ‘da’ (…) daca tot intreba dl. Iohannis, pe buna dreptate, poporul daca este de acord sa nu mai dam ordonante de urgenta in domeniul justitiei, si eu cred ca e o intrebare buna, in acelasi timp trebuie sa intrebam poporul (…) sa nu se mai dea ordonante de urgenta in domeniul fiscalitatii”, a adaugat liderul Pro Romania.

185 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ponta ,un tradator,daca nu trada acum era la parnaie,dar asa l-au scapat securistii,si acum linge unde a acuipat,respectiv DIGI24,Realitatea,si pe unde e bagat in seama,pacat ca l-am sustinut si votat

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger