Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Reexaminare buget. Teodorovici: N-as putea sa intru in logica presedintelui

Reexaminare buget. Teodorovici: N-as putea sa intru in logica presedintelui

Autor:

Parlamentarii au din nou in atentie proiectul de buget, dupa ce, ajuns spre promulgare la Cotroceni, Klaus Iohannis l-a intors din drum, cerand reexaminarea.

 

teodorovici 463x500 Reexaminare buget. Teodorovici: N as putea sa intru in logica presedinteluiAflat la Parlament, ministrul Finantelor a lasat sa se inteleaga- raspunzand unei intrebari din partea presei – ca nu are idee cum anume a ajuns presedintele sa declare ca ar lipsi 1,4 miliarde de lei plata pensiilor pentru acest an. “N-as putea sa intru in logica presedintelui (…) si in cererea de reexaminare sunt aprecieri generale, nu face trimitere concret la anumite elemente,  vedeti si astazi amendamentele propuse in Comisii, de la PNL si de la USR, sunt amendamente fara rost, (…) totul e facut in bataie de joc, din punctul meu de vedere (…) nu pot sa intru in logica presedintelui, atata timp cat n-a cerut o discutie cu Guvernul, Ministerul Finantelor, pentru a explica, acolo unde dansul are intrebari (…) si pentru pensii si pentru salarii, banii sunt prinsi”, a declarat Teodorovici.

Precizarile ministrului Finantelor vin dupa ce, in urma cu doua zile, Klaus Iohannis sustinea, de la Cotroceni, urmatoarele: “calculele arata ca lipsesc circa 1,4 miliarde lei pentru acoperirea in integralitate a pensiilor pe anul curent, 2019”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!