AcasăNewsRecompensa de 500.000 de euro pentru gasirea unui milionar disparut in Romania

Recompensa de 500.000 de euro pentru gasirea unui milionar disparut in Romania

Omul de afaceri kuweitian  Mohammed Albaghli a disparut in conditii misterioase in urma cu doi ani in statiunea prahoveana Cheia si de atunci este de negasit. Pentru ca ancheta sta pe loc, familia disparutului a anuntat ca a ridicat recompensa la 500.000 de euro pentru cei care vor da indicii in acest caz controversat.

 „Am decis sa marim recompensa acordata in schimbul informatiilor ce pot duce la gasirea tatalui nostru, de la 100.000 de euro la 500.000 de euro, in speranta ca aceasta va constitui un stimulent pentru toti cei care detin informatii de natura sa ne ajute in misiunea de cautare a tatalui nostru”, a spus Riyad Albaghli, unul dintre fiii barbatului disparut.

Unde s-a evaporat kuweitianul?

Mohammed Albaghli avea, la momentul disparitiei, 79 de ani. „Chiar daca la momentul disparitiei sale, tatal nostru putea sa se deplaseze si sa-si gestioneze viata de zi cu zi, el este totusi un om in varsta care are nevoie de asistenta si de ingrijiri”, a mai spus Riyad Albaghli. Membrii familiei(care au marit recompensa de la 10.000 de euro in 2015, la 100.000 un an mai tarziu) au precizat ca pana in prezent nu au primit nicio cerere de rascumparare. „Ne punem intrebarea cum de intr-o localitate asa de mica, precum Cheia, cu cateva sute de locuitori, nu s-a gasit niciun indiciu, iar in orase mari, cu milioane de locuitori, se gasesc faptasii? Credem ca investigatiile trebuie sa se concentreze pe localitatea Cheia si in special pe locul de unde a disparut fratele meu”, a spus Ibrahim Albaghli, fratele barbatului disparut.

Famila se teme ca a fost rapit pentru bani

Mohamed Albaghli, un foarte bogat om de afaceri din Kuweit (a fost inalt functionar in ministerul petrolului) a venit in Romania in 1992, iar un an mai tarziu si-a deschis o pensiune la Cheia. Ultima oara a fost vazut in statiune in data de 5 august 2015 si de atunci nu a mai fost de gasit, desi era imbracat in port traditional arabesc, deci foarte greu sa treaca neobservat si se deplasa cu greutate sprijinit intr-un baston. Familia crede ca a fost rapit. Era dependent de un tratament medicamentos si se misca foarte greu.  Timp de doi ani autoritatile romane si kuweitiene au participat la investigatii, insa fara niciun rezultat.

author avatar
Bogdan Borcea
403 afisari

1 COMENTARIU

  1. Foarte neglijenti bogatasii astia arabi,daca avea macar un insotitor inarmat si platit,ca doar avea cu ce,putea fi si din randul organelor romanesti,nu cred ca se intampla asa ceva,regretabil de neglijenti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger