AcasăNewsReclama prea provocatoare la "biscuitul preferat al laptelui" FOTO

Reclama prea provocatoare la „biscuitul preferat al laptelui” FOTO

O imagine controversata ce s-a vrut o reclama la biscutii Oreo a facut inconjurul lumii, devenind virala, desi compania producatoare a celebrilor biscuti sustine ca aceasta nu a fost creata „pentru public”.

Protagonist in imagine este un bebelus care tine intr-o mana un biscuit Oreo in timp ce este alaptat, sanul mamei fiind vizibil. Totul este prezentat sub sloganul binecunoscut cu care este promovat produsul: „Biscuitul preferat al laptelui”, scrie Daily Mail.

Reclama, creata de o agentie de publicitate, Cheil Worldwide, a aparut in mediul online, desi firma Kraft Foods sustine ca nu se adresa publicului larg, ci era destinata unui forum pe teme de publicitate. Firma a negat, de asemenea, acuzatiile ca imaginea ar fi aparut in mai multe publicatii din Coreea de Sud.

Imaginea, devenita „virala”, a nascut deja controverse in mediul online, pe forumuri, bloguri sau Twitter. Unii lauda creativitatea agentiei, iar altii sustin ca ideea este cel putin neplacuta. „Exista o linie subtire intre libertatea de creatie si etica. Din punctul meu de vedere este un esec”, „Pur si simplu neplacut, deloc atragatoare ideea (Acum veti bea un pahar de lapte de la san cu un biscuit Oreo?)”, sunt cateva dintre comentariile de pe net.

Altii, in schimb considera ideea geniala: „Glumiti? In calitate de fan Oreo, cred ca ideea este absolut fantastica. Privirea copilului este nepretuita… buna treaba Cheil”.

Biscuitii Oreo au implinit luna trecuta 100 de ani de existenta. Produsul este vandut in peste 100 de tari, printre care si Romania.

author avatar
Ciprian Purice
623 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger