Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Reciprocitate. Se cere ca americanii sa calatoreasca in UE cu vize

Reciprocitate. Se cere ca americanii sa calatoreasca in UE cu vize

Autor:

Invocandu-se principiul reciprocitatii, parlamentarii europeni au dat unda verde, joi, prin vot, unui demers menit sa ceara introducerea temporara a vizelor pentru americanii care calatoresc pe teritoriul statelor ce fac parte din marea familie europeana.

 

cere Reciprocitate. Se cere ca americanii sa calatoreasca in UE cu vizeAmintindu-se ca sunt inca cetateni a cinci state europene- printre care Romania, Bulgaria, dar si Polonia, care inca au nevoie de vize pentru a calatori in Statele Unite, avand in vedere ca la momentul de fata americanii pot calatori fara vize pe teritoriul tuturor statelor membre UE, europarlamentarii au adoptat o rezolutie prin care cer Comisiei Europene sa ia masuri.

Aceasta rezolutie aprobata joi a fost formulata de catre reprezentantii Comisiei pentru Libertati Civile, din cate se mentioneaza intr-un comunicat al Parlamentului European. Si vine la cateva saptamani de cand s-a aflat ca romanii vor scapa de tot, de la finele acestui an, de obligativitatea vizelor pentru Canada.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!