AcasăNewsRealitatea Tv si scenariul unui Gdansk romanesc

Realitatea Tv si scenariul unui Gdansk romanesc

Ura si incitarea la violenta au ucis un primar in Polonia, consecinta a noii realitati progresiste scapate de sub control.Cu niste bolnavi cuprinsi de excitatii psihomotorii incontrolabile si loviti de o stare de confuzie mentala ce vine insotita de tulburari de perceptie a lumii exterioare, care seara de seara se erijeaza in formatori de opinie, nici Romania nu-i departe de un episod asemanator! Asemenea specimene populeaza studiourile televiziunilor bucurestene si, cocotate pe un munte de simpatie inchipuita, indeamna tara la actiune in razboiul cu „hidra” pesedista.

Cazul Realitatii Tv aproape ca nici n-ar mai trebui dezbatut. Si zau ca-mi alegeam alt subiect daca nu se trezea si CNA-ul sa reactioneze intr-o chestiune petrecuta cu juma’ de an in urma – modul in care a ales Rares Bogdan sa relateze evenimentele din 10 august 2018 (bataia jandarmi – protestatari, din Piata Victoriei). Echilibrul jurnalistic scuipat pe geamul masinii ce gonea in tromba spre o noua destinatie turistica de bifat i-a adus revolutionarului clujean o amenda. Ma rog, o va achita Cozmin Gusa. Daca-i fraier… 15.000 de lei si 10 minute de intrerupere a emisiei pentru Realitatea Tv!

„Represiunea continua! Abuz!”

Dupa un astfel de semnal primit de la Consiliul National al Audiovizualului (6 voturi pentru din 11 posibile), te-ai fi asteptat ca Rares Bogdan & Co sa se potoleasca. Sa inteleaga faptul ca umanitatea navigheaza prin ape foarte tulburi, iar societatea este extrem de sensibila la orice schimbare a mediului. De unde, fudulul ardelean pozeaza acum in victima, se vrea asezat in paginile istoriei langa martirii Horea si Crisan, cere ca poporul sa-l razbune. Cu mesaje atent alese, isi duce mai departe misiunea, aceea de a-i scoate in strada pe oameni la lupta cea mare. Care lupta, nu stim, dar in mod cert se vrea una totala – de clasa, de ideologie si idei, de putere. Realitatea Tv si-a tras numaratoare inversa pana cand… pana cand, probabil, va sfarsi definitiv inchisa, caci televiziunea asta si-a pierdut busola jurnalismului echidistant si a a ajuns sa balmajeasca printre interese straine de Romania.

„Represiunea din 10 august continua! Fara precedent, au decis suspendarea emisiei! Abuz fara precedent. Nu am crezut ca voi trai asa ceva! Incredibil! Am fost acuzati de incitare la violenta si dezinformare privind evenimentele din 10 august. Mi s-a spus ca imaginea a ceea ce s-a intamplat in 10 august a fost viciata de RealitateaTv si in special de catre mine si invitatii «Jocuri de Putere» – Doru Maries, Oreste Teodorescu, Oana Stanciulescu, Grigore Cartianu.Nu imi vine sa cred, sunt pur si simplu socat!”.

Ba, sa-ti vina sa crezi, Rares! Este o masura tardiva luata de CNA, dar perfect justificata atata vreme cat din emisiunea ta se scurg catre receptori doar dejectii imbracate in hainele unor asa-zise analize si pareri pertinente. Linsajul media trebuie sa inceteze daca Romania isi doreste sa nu aiba parte de un Gdansk. Or, cu politica dusa de Realitatea Tv, razboi civil scrie pe noi!

Cinstitul Gusa suge cu osardie

Cozmin Gusa s-a mufat la conducta sorosista si, intre doua inghitituri de doctrina progresist-globalista,promite sa se jertfeasca pe altarul bunastarii Romaniei. Pentru asta, insa, ar trebui sa verse la ANAF macar o parte din datoria de milioane de euro a canalului (de media? ma indoiesc!) pe care-l patroneaza, asta pana nu vine prescriptia fiscala pe care o tot asteapta.

„Nu ne pot ei persecuta cat putem noi rezista”, ne transmite Gusa cu subtilitatea specifica elefantului. Altfel, cel mai tare consilier politic fara loc de munca indeamna presa la solidaritate. Pentru el, amenda CNA trebuie contestata in strada, cu proteste de masa, institutiile abilitate sa-i faca dreptate nu merita a fi bagate in seama. „Principala tinta a PSDragnea in 2019 este presa independenta (…) Poate de aceea initiativa nostra privind Partidul Realitatea este si o initiativa de solidarizare a presei. Fiind solidari, nu va mai fi nimeni o tinta, cu amenzi de sute de mii, de milioane de euro, doar pentru ca am deranjat puterea. Noi am refuzat tot timpul bani, ati vazut lista celor platiti de PSD sa devina «tonomate». Aceste lucruri sunt un avertisment si pentru restul oamenilor din presa. Le va veni randul!”.

Supozitorul Orban vrea imagine

Hamesit de atata stat in Opozitie, Ludovic Orban nu putea rata prilejul si s-a grabit sa pozeze in aparatorul oropsitului Rares Bogdan.Presedintele PNL s-a introdus in ecuatie fix ca supozitorul, doar-doar iesirea lui si-o face efectul scontat si spre dimineata anunta „pretenarii” inca doua, trei procente la sondajele electorale. „Decizia CNA este una vadit politica, in spatele careia se afla coalitia PSD-ALDE-UDMR. Aceasta decizie nu este altceva decat o continuare a interventiei brutale a Jandarmeriei din 10 august, de data aceasta impotriva organelor de presa neafiliate politic.Practic, este o reinstituire a cenzurii de tip comunist si o incalcare grosolana a Constitutiei si a Legii. Nu poti sa sanctionezi o televiziune pentru ca reflecta adevarul si pentru ca aparadrepturile si libertatile cetatenilor”.In toata istoria omenirii n-a existat un singur Ludovic neglijabil. L-a descoperit si se afiseaza mandra cu el Opozitia parlamentara din Romania.

author avatar
Nicholas Cezar
2.171 afisari

14 COMENTARII

  1. In ultimii 29 de ani de la Revolutie nu a mai existat niciodata un caz in care un post de televiziune sa fie obligat sa isi inceteze emisia. Dictatura infecta a trecut la inchiderea televiziunilor si a institutiilor de presa

  2. A intrat in actiune regimul erdragnean. Nu se vor lasa pana nu vor calca totul in picioare. Nu pot sa nu ma cutremur cand ma gandesc ca in Turcia peste 60 de ziaristi umplu puscariile.

  3. Anonymous , cum crezi ca este perceputa propaganda ta mizerabila si ca-ti ajuti partidul cu asemenea postari ?

  4. O singura observatie,cine il sustine si-l fereste de executare pe organizatorul alegerilor din partea psd?Si o observatie,aprob si ii felicit pe cei de la CNA pentru ca a facut un lucru excelent ,chiar daca mai tarziu.Si pot dovedi cu probe imbatabile cat de perfid a manipulat r.b si oreste protestul din 1o august in emisiunea din 12 august si urmatoarele trasmisa din Roma(?????)
    Ma numesc ion flueras,e.fluerasion@yahoo.com si astept sa fiu chemat sa depun probele.

  5. Inchiderea televeziunii Realitatea este perfect justificata, in primul rand ca ei nu-si platesc impozitul pe profit la ANAF, ei ii invata pe toti ce este corectitudinea dar ei nu sunt corecti, nu-si platesc impozitele la stat. Reporterii realitatii spun aberatii pe care le asculta toata lumea.Incita la iesirea in strada a tinerilor, tineri care in Romania, au invatamant gratuit, primesc burse de studiu. Studentii primesc transport gratuit, burse de studiu, invatamant gratuit in universitati.Pai de unde bani ?. Dupa Revolutie Romania s-a declarat un stat cu economie de piata(capitalist). Ei daca e asa, statul nu trebuie sa le mai dea gratuit invatamant, sanatate fara asigurari, transport gratuit. Este corect. Ei atunci draga post Realitatea spunetile astea tinerilor, si mai spunetile ca intr-o economie de piata, trebuie sa munceasca sa-si asigure existenta sa nu mai astepte nimic de la stat, sa nu mai stea pe strada si sa pozeze vesnic in niste nemultumiti, sa-si platesca impozitele, asta inseamna sa fie corecti. Sa le intre bine in cap ca Romania este in prezent un stat cu economie de piata, adica capitalist, sa nu-i mai ceara minic. In Romania fiscalitatea este ridicata, pentru ca lipseste productivitatea.

    • Tu gândești exact ca milițianu care intreba ce cauți pe strada după 12 noaptea – tu nu muncești mâine? Poate ai tremite masa din Italia te doare pe tine capu? Dacă fiscul nu amendeaza de ce sa amendezi tu te crezi fisc?

  6. Uitati-va ca capul lui rares,nu seamana cu un cap de…,care nu face alceva decat sa ejecteze…. mizerii de ti-e scarba de el,ce pretentie sa ai de la un asemenea individ gretos si fara materie cerebrala,pacat ca e roman,e o jigodie

  7. Deci trebuie sa ai un motiv real sa suspenzi o emisie. Sa inciti la crima la rasism la xenofobie la separatism. Altfel nu ai de ce sa oprești 10 min. Nu sunt pentru opriri dar media sare in barcă politicului iar presa trebuie sa fie mereu deasupra. Intovarasirea cu stânga sau dreapta va deprofesionalizeaza ca presa ceaușista de care radeam cu tata cu sughițuri. Nu zice nimeni să nu-ți afișezi poziția politica. Dar e altceva când primești bani sa faci la TV politica militanta de partid. Fiți ca presa americana separata distanta unita și rapace. O televizie de orientare dreapta ce nu emite sau e pedepsita sa nu e o pierdere a democrației cu greu câștigate. Chiar dacă au cerut sa iasă lume în strada e un câștig democratic nu cred ca au cerut ocupați guvernul ca la revoluție sau au cerut asasinate ca Cescuța. Eu iubesc libertatea deplina și chiar cer asta după 12 noaptea. Nu sunt pentru.

  8. Ce le reproșa bolșevicii la editorii liberali, țărăniști și legionari. Ați făcut politica banului de partid bandiților, ce credeați ma ca va citesc și vin americanii? Unde sunt ma americanii voștri? Voi nu vedeți ca noi am castigat războiul cu ei și noi conducem acum tara?…
    APOI au închis toți editorii de marca ai intelectualității și ce au făcut?
    Au trimis oameni de partid și au făcut exact ce au făcut și liberalii, țărăniștii și legionarii. Adică au preluat politica banului de partid în redacțiile marxiste.
    Deci în ce consta revoluția lor? În preluarea exemplului opoziției anihilate la nivel de totalitarism despotic.
    Mersi ceva bun nou elitist nu găseau?

  9. In loc sa ne preocupe declaratiile eurodeputatului I.M.Cavoda din grupul ALDE dat azi la RFI .Ro , noi frecam menta cu Tv realitatea . In loc ca Tariceanpnu si Dragnea sa explice electoratului celor de la putere ce a declarat eurodeputatul Cavoda , ei tac ca pestele. Dl. Cavoda a vorbit despre dosarul ce trebuie gestionat de Romania care priveste reorganizare puterilor in stat, in particular apararea si tranzitia energetica , parchetul european si obligatia de a informa politiile si serviciile de informatii. Crima este internationala si deci nu putem continua cu politii si justitii nationale pentru ca astfel facem jocul crimei iar crima este peste tot. Deasemenea liderul socialistilor francezi, Christine Revault a declarat ca desi Romania nu este cu sptele la zid ca Ungaria si Polonia privind nerespectarea statului de drept , trebuie sa fie atenta.

  10. Ați zice totuși că domnul Răzvan Ioan Boanchiș, fan Ion Cristoiu uneori, ar ,,combate”, uneori, ceva mai bine decât Cosmin Gușă ?

  11. Dintre Cosmin Gușă și Răzvan Ioan Boanchiș care ați zice totuși că este mai bun ca jurnalist, domnul Turcescu nefiind totuși proppus pentru un astfel de clasament, că domnul Turcescu a zis că dumnealui este și colonel ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger