AcasăNewsRealitatea TV se imparte: Rifai la PNL si Sandru la PSD

Realitatea TV se imparte: Rifai la PNL si Sandru la PSD

Presati sa-si improspateze listele parlamentare, liberalii si pesedistii au dat buzna peste realizatorii TV.

Echidistanta ca la carte!

Marile partide dau din colt in colt nu doar pentru ca oamenii seriosi se feresc ca de dracu’ sa se bage in mlastina politica, ci si pentru ca romanii au demonstrat la locale ca nu voteaza prospaturi, ci doar persoane cunoscute. Ca urmare, pesedistii si liberalii au pornit la vanatoare si au ofertat fete bine stiute de pe micile ecrane. Situatie in care postul Realitatea TV si-a demonstrat echidistanta daruind PNL-ul cu Denise Rifai si PSD-ul cu Lavinia Sandru. Doua realizatoare care vor avea sansa de a ingalbeni, dupa alegeri, micile ecrane cu breaking news-uri produse chiar de ele, in direct din Parlament. Iar cum despre Rares Bogdan nu se aude inca nimic, nu ar fi exclus ca acesta sa se pastreze pentru palatul lui favorit, Cotroceniul. Daca tot am ajuns la oferta de realizatori masculi, trebuie precizat ca aceasta este mult mai redusa, motiv pentru care marile partide au aruncat undita in mijlocul jurnalistilor abonati pe post de comentatori la toc-soaiele de fiecare zi. Categorie la care social-democratii si-au devansat serios adversarii liberali din moment ce PSD a reusit sa atraga de partea sa doua bucati (Alexandru Cautis si Dan Bucura),  iar PNL niciuna. Culmea este ca fostul ”Kamikaze” Cautis nu avea pana acum suficiente guri ca sa injure dupa placul inimii partidul in care s-a bagat de buna voie si nesilit de nimeni, dar asta-i viata: grea pentru jurnalisti si usoara pentru parlamentari.

Jurnalistii vin, politicieni pleaca

In timp ce vedete TV se aseaza confortabil pe locurile eligibile ale PNL si PSD, unii dintre politicienii lasati pe dinafara listelor se revolta si ori pleaca – daca au unde, ori ridica glasul impotriva propriilor lideri de partid. In aceasta ultima categorie s-a inscris, ieri, liberala Lucia Varga – fost ministru al Mediului in guvernul uselist Ponta II. Afland ca nu mai are loc pe lista PNL Bihor, Varga a acuzat, in plina sedinta a Biroului Politic National, ”dictatura” impusa de secretarul general Ilie Bolojan in PNL si chiar a demisionat pe loc din functia de presedinte al Organizatiei de Femei a partidului. Si mai radical s-a dovedit a fi pesedistul Ovidiu Portariuc – fostul primar al Botosanilor si ex-liderul filialei locale a PSD. Suparat ca nu a fost pus pe listele parlamentare, Portariuc ameninta acum cu demisia din partid si anunta ca nu va parasi ”campul de lupta” politic chiar daca va fi obligat sa o poarte ”sub culorile altui steag”. Ceea ce inseamna fara doar si poate ca in curand vom afla de transferul lui Portariuc la un alt partid. Nu conteaza care, are balta peste.

author avatar
Simona Badulescu
2.794 afisari

1 COMENTARIU

  1. Tanti Sandru, dupa ce a parcurs, la pas, toata centura politicii, s-a oprit sa ia o gura de aer, ca la mama acasa, de unde credeti? Ei, na, nu din cimitirile lui Valcov, ca pe acolo mai sunt secrete, dar sa deschizi ferestrele PSD si sa te imbeti de aerul acela, cum nicaieri nu miroase, decat poate in neconstiinta proprie, nu e de ici-colea. Si cum nimeni nu pleaca sarac din PSD, cum sa nu vrei un mariaj cu ei? Gusa ii va fi consultant… independent.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger