Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Real Madrid se vinde pe internet cu 500 milioane de euro!

Real Madrid se vinde pe internet cu 500 milioane de euro!

Autor:

Suma-record reprezinta drepturile de imagine  pentru urmatoarele zece sezoane, care vor fi cedate fondului american Providence Equity Partners.

 

Perez Real w484 Real Madrid se vinde pe internet cu 500 milioane de euro!Presedintele Real Madrid, Florentino Perez, a batut palma cu compania americana, care detine drepturile exclusive de televizare a meciurilor din campionatul de fotbal din SUA, Major League Soccer.

Chiar daca operatiunile comerciale pe internet nu sunt inca bine organizate, potrivit jurnalistilor de la AS, site-ul oficial al madrilenilor este cea mai accesata pagina web din lume, cu 1,35 de milioane de vizionari unice intr-o singura zi.

Dupa finalizarea contractului cu Providance Equity Partners, Real Madrid va redeveni cel mai bogat club din lume, dupa ce, anul trecut, a fost surclasat de Manchester United si Barcelona. Se pare ca dupa aceasta lovitura de imagine, Florentino Perez va putea primi inca un mandat de presedinte al clubului, la alegerile care vor avea loc dupa incheierea sezonului.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!