AcasăNewsReactii. Suspiciune de plagiat in cazul tezei de doctorat a ministrului Bodog

Reactii. Suspiciune de plagiat in cazul tezei de doctorat a ministrului Bodog

Ministrul Florian Bodog se relaxează cu familia Tărău la Istanbul

 

In conditiile in care asupra tezei de doctorat a ministrului Sanatatii planeaza o suspiciune de plagiat, din directia Press One, reactiile pe scena politica nu s-au lasat asteptate.

In primul rand, e de mentionat faptul ca publicatia online sustine ca Florian Bodog ar fi plagiat 147 din 232 de pagini -adica doua treimi din teza sa de doctorat, sustinuta in urma cu noua ani, la Universitatea de Vest din Timisoara.

Intrebat, de la Parlament, daca aceasta acuzatie ar constitui un motiv suficient pentru o analiza privind o eventuala remaniere, Liviu Dragnea a adus in discutie faptul ca nu crede in coincidente si a amintit ca marti, la Camera, se dezbate motiunea simpla pe Sanatate initiata de liberali si useristi. „Nu sunt la curent (…) in cele mai mici detalii, dar am inteles ca e o problema mai veche, care ar fi fost rezolvata, nu stiu. Sigur, nu cred ca e o coincidenta cu faptul ca maine se discuta subiectul Sanatatii in Parlament. (…) Premierul are toata deschiderea din partea partidului sa analizeze si sa faca propuneri”, a replicat liderul PSD.

Totodata, din tabara USR s-a aflat ca se cere demisia lu Bodog din fruntea MS. „Uniunea Salvati Romania cere demisia ministrului Sanatatii Florian Bodog, in urma dezvaluirilor facute de PressOne ca a plagiat 147 dintre cele 232 de pagini ale tezei sale de doctorat”, transmit reprezentantii Uniunii, pe Facebook.

102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger