AcasăNewsReactii la stenograme - Udrea: Discutia cu Blejnar, despre ajutoare la inundatii...

Reactii la stenograme – Udrea: Discutia cu Blejnar, despre ajutoare la inundatii

Elena Udrea

In stenogramele interceptarilor din dosarul lui Sorin Blejnar, fostul sef ANAF, apare, pe langa numele lui Traian Basescu, si cel al Elenei Udrea, la acea data ministrul Dezvoltarii si Turismului.

Elena Udrea

Interceptarile respective au fost facute in 2010. Udrea a explicat ca discutia avuta cu fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, avea legatura cu o serie de ajutoare destinate locuitorilor unor zone afectate de inundatii.

„Discutia pe care am avut-o cu Sorin Blejnar se referea la niste ajutoare care urmau sa ajunga la oamenii din zonele afectate de inundatiile din 2010. In calitate de ministru care a vizitat satele calamitate, avand atributii in refacerea infrastructurii si locuintelor din respectivele zone, eram in masura sa ii spun lui Sorin Blejnar unde era nevoie de acele ajutoare”, a declarat Udrea, potrivit realitatea.net.

Dupa aparitia in presa a interceptarii unor convorbiri telefonice dintre presedintele Romaniei, Traian Basescu, si fostul presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sorin Blejnar, Presedintia a facut o serie de precizari. VEZI AICI.

Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT sub acuzatia de favorizare a infractorului, iar interceptarile publicate de money.ro fac parte din acest dosar.

author avatar
eNational
322 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger