AcasăNewsReactii dupa intalnirea Oanei Mizil cu Traian Basescu

Reactii dupa intalnirea Oanei Mizil cu Traian Basescu

Fostul deputat Oana Niculescu Mizil a fost in vizita la Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei.

Informatia, facuta publica de obiectiv.info, a fost confirmata de toti cei implicati. Imediat au aparut speculatiile conform carora Oana Niculescu Mizil ar fi mers la Traian Basescu pentru a-i cere ajutorul in dosarul in care este implicat Marian Vanghelie, iubitul Oanei Mizil.

Desi a confirmat prezenta Oanei Mizil la el in casa, Traian Basescu nu a dorit sa dea detalii despre subiectele abordate in timpul discutiei. „Da, Oana Mizil a venit la vila din strada Mihaileanu. Unde este problema?”, a spus Traian Basescu.
Intrebat daca perechea Marian Vanghelie – Oana Mizil ar vrea sa cumpere vila respectiva, fostul presedinte al Romaniei a precizat: „Cum sa-mi cumpere casa? Ei au fost evacuati si sunt necajiti acum, ce-i drept. Dar nu pentru asta a venit. Dar de ce va framanta asta acum?”.

Nici Marian Vanghelie nu a vrut sa dea detalii in legatura cu discutia dintre Traian Basescu si Oana Mizil. „Discutiile au fost intime. Sunt discutii private, care nu pot fi facute publice. Daca luati agenda domnului presedinte veti vedea cu cat de multe persoane s-a intalnit in ultimele doua luni. Ati vrut sa aflati cumva ce a discutat cu domnul Oprea? Ce a discutat cu domnul Geoana? Poate ca timpul o sa va satisfaca aceasta curiozitate. Daca eu discut ceva cu dumneavoastra, ma apuc sa fac public? Pot sa va asigur ca nu are nicio legatura cu dosarul meu. Este ceva cu totul si cu totul diferit”, a fost mesajul transmis de Marian Vanghelie.

author avatar
Cristi Ionita
280 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger