Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Reactii dupa atacul american asupra bazei aeriene siriene (VIDEO)

Reactii dupa atacul american asupra bazei aeriene siriene (VIDEO)

Autor:

Ceea ce s-a anuntat a fi o reactie americana la recentul atac care a ucis zeci de sirieni, multi dintre ei copii, a generat, dupa cum era de asteptat, un val de opinii- unele favorabile demersului ordonat de Trump, altele dimpotriva.

 

anunt Reactii dupa atacul american asupra bazei aeriene siriene (VIDEO)O prima reactie de sustinere a pasului facut de americani asupra bazei aeriene de unde se considera ca ar fi fost lansat presupusul atac chimic de marti a venit din directia Turciei, prin vocea vicepremierului Numan Kurtulmus, care, citat de presa locala, a subliniat ca atacul asupra bazei siriene este “plin de semnificatie si insemnatate”, si ca “salutam aceasta actiune, dar credem ca regimul al-Assad trebuie pe deplin sanctionat de comunitatea internationala”.

Totodata, e de mentionat reactia secretarului de stat britanic Michael Fallon, care a transmis ca guvernul britanic sustine demersul americanilor, catalogand actiunea drept “foarte limitata si cuvenita”, din cate noteaza BBC in pagina electronica.

Iranul, in schimb, a condamnat atacul asupra bazei aeriene Shayrat. Potrivit express.co.uk, ministrul de Externe al acestui stat a catalogat miscarea drept “o incalcare a legislatiei internationale” utilizarea atacului cu arme chimice drept pretext pentru a demara o astfel de actiune, un purtator de cuvant al institutiei transmitand ca demersul de noaptea trecuta nu va face decat sa “complice” situatia din Siria.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!