AcasăNewsReactie la descinderile DNA din Baia Mare: "Retragem echipele de handbal din...

Reactie la descinderile DNA din Baia Mare: „Retragem echipele de handbal din Liga Campionilor”

Catalin Chereches (sursa foto: ziarmm.ro)

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au luat cu asalt, joi, sediul primariei din Baia Mare.

Catalin Chereches (sursa foto: ziarmm.ro)

Oamenii legii au ridicat mai multe documente si ii banuiesc pe sefii institutiei de comiterea unor posibile fapte de coruptie, respectiv ca au incercat „sa acopere prejudiciul prin intocmirea de acte false, cu ajutorul carora sa justifice scurgerile de bani din visteria clubului”, anunta ziarmm.ro.

Catalin Chereches, primarul din Baia Mare, a confirmat vizita procurorilor DNA si faptul ca acestia au ridicat documente ce vizeaza exclusiv activitatea echipelor de handbal.

Edilul se apara sustinand ca „intotdeauna exista acte normative neclare, care sunt la mana unui anchetator si care te pun intr-o situatie vulnerabila”.

Chereches anunta reactii pe masura. „Decizia pe care o vom lua este sa nu mai sustinem sportul si sa retragem echipele de handbal din Liga Campionilor”, a spus Chereches la Realitatea TV.

Lovitura ar fi una de amploare inclusiv pentru imaginea intregului sport romanesc, in conditiile in care echipa baietilor a pierdut greu la Skjern, 28-32, si a batut acasa, pe Motor Zaporoje, scor 35-30, in timp ce echipa fetelor este cotata cu sanse reale la calificare dintr-o grupa din care mai fac parte Larvik, Krim si Rostov.

author avatar
Cristi Ionita
243 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger