Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Reactie in PSD, dupa declaratiile lui Iohannis

Reactie in PSD, dupa declaratiile lui Iohannis

Autor:

N-a trecut multa vreme de cand presedintele spunea, de la Craiova, ca a discutat cu Tudose si ca acesta i-a transmis “optiunile domniei sale”, ca i se pare ca premierul e “de buna credinta” si ca vrea un Guvern cu “oameni curati”, dar si ca partidul care a castigat alegerile “sa-si faca treaba, sa guverneze”, ca din directia taberei social-democrate s-a aflat o prima reactie.

 

CODRIN STEFANESCU FANE 3 350x288 Reactie in PSD, dupa declaratiile lui IohannisPrin vocea secretarului general adjunct al formatiunii, Codrin Stefanescu. “Ce-a declarat Iohannis astazi (…) a declarat bine, e rezervat, problema este a PSD-ului (…) in rest, vizita comuna la Ford a presedintelui si premierul este normala (…) n-au fost numai ei doi,(…) a fost si ministrul Economiei, si deputati (…) a fost un eveniment bun pentru noi toti, n-are nicio conotatie politica”, a transmis social-democratul, la Antena 3.

“Nu suntem dispusi sa schimbam Guvernul in ansamblu sub nicio forma”, a subliniat Stefanescu, care a adaugat ca se va lua o decizie definitiva in cadrul sedintei Comitetului Executiv ce va incepe in aceasta dupa-amiaza. “Este o problema de comunicare” intre partid si Guvern, a conchis social-democratul.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!