Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Reactie in cazul anchetei DIICOT: Jandarmeria va acorda tot suportul necesar institutiilor abilitate

Reactie in cazul anchetei DIICOT: Jandarmeria va acorda tot suportul necesar institutiilor abilitate

Autor:

Pe fondul perchezitiilor din ziua precedenta, dar si a retinerii, in prima parte a zilei in curs, a sefului Bazei de Aprovizionare a Jandarmeriei, institutia a transmis public un punct de vedere.

 

jandarm Reactie in cazul anchetei DIICOT: Jandarmeria va acorda tot suportul necesar institutiilor abilitateConcret, oficialii dau asigurari ca vor contribui la lamurirea situatiei, prin acordarea de suport institutiilor responsabile cu clarificarea suspiciunilor ce planeaza asupra unor reprezentanti ai Jandarmeriei.

Redam in cele ce urmeaza comunicatul Jandarmeriei:

“Referitor la activitatea desfasurata de procurorii DIICOT la sediul Bazei de Aprovizionare si Deservire a Jandarmeriei Romane, in data de 03.08.2017, precizam ca aceasta s-a desfasurat implicit cu sprijinul Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei, institutia noastra fiind direct interesata de clarificarea tuturor aspectelor legale, precum si a situatiilor punctuale care pot afecta credibilitatea institutiei.

Jandarmeria Romana asigura in mod ferm opinia publica de faptul ca va acorda tot suportul necesar institutiilor abilitate pentru clarificarea faptelor si imprejurarilor cercetate, in care sunt suspectate cadre ale institutiei”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!