AcasăNewsReactie fara precedent. Ponta: “E prost, pe bune, Dragnea! Nu stiu de...

Reactie fara precedent. Ponta: “E prost, pe bune, Dragnea! Nu stiu de ce minte, cred ca din prostie”

Pana sa plece de la DNA, vineri, dupa cele peste doua ore petrecute in sediul procurorilor si o declaratie de martor de doar o jumatate de ora, din cate a precizat chiar fostul premier, Victor Ponta a dat cateva detalii despre motivul pentru care a venit in fata anchetatorilor. Si l-a catalogat intr-un fel fara precedent – cel putin la nivel public- pe actualul lider PSD.

“M-au intrebat un singur lucru, daca ma simt amenintat de dl Dragnea cu minciunile alea, am zis ca nu, am primit hartia, s-a dovedit ca Dragnea minte, eu sunt multumit”, a subliniat Ponta, cu referire la acuzatia formulata de cel dintai, cum ca fostul premier PSD ar fi unul dintre denuntatorii sai.

De departe, insa, cea mai sonora afirmatie din randul celor facute de Ponta a fost cea in care il catalogheaza cu un termen dur pe numarul 1 in PSD. “E prost, pe bune, Dragnea, ca chiar nu i-am facut nimica, de ce tot minte despre mine si ma si enerveaza degeaba. Nu stiu de ce minte, cred ca din prostie”, a sustinut Victor Ponta.

926 afisari

2 COMENTARII

  1. Pontakul il tot ataca pe Livak,oare de,pentru ca erau de nedespartit pana cand Pontakul a executat ordinul stapanilor Coloniei ,unde era el prim,dandu-si(cu tesla in oua)demisia pe calea facebookului(sau facekakului) surprinzand alaiul psd-ist.Pai cine o fi mai prost dintre cele doua (im)primate,cred ca amandoua.

  2. Castiguri online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: lidia.dan05@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger