Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Reactie dupa sentinta in cazul lui Dragnea. Toader: Multi sunt condamnati in prima instanta, dupa aceea achitati

Reactie dupa sentinta in cazul lui Dragnea. Toader: Multi sunt condamnati in prima instanta, dupa aceea achitati

Autor:

Subliniind in prima faza faptul ca asteapta sa vada motivarea deciziei pronuntata joi, la Inalta Curte, in dosarul “DGASPC Teleorman”, in urma careia Liviu Dragnea a fost condamnat, in prima instanta, la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru instigare la abuz in serviciu, ministrul Justitiei a facut apoi trimitere la hotararea Curtii Constitutionale.

 

toader Reactie dupa sentinta in cazul lui Dragnea. Toader: Multi sunt condamnati in prima instanta, dupa aceea achitati“Ca sa emiti o parere cat de cat avizata, trebuie sa cunosti si motivarea, macar considerentele acelea, pe care eu nu le-am vazut”, a punctat din start Toader.

“Am auzit ca doi judecatori au facut majoritatea spre condamnare (…) ca n- au luat in considerare decizia CCR, decizie la care am participat, eram inca judecator la Curtea Constitutionala. (…) vreau sa va spun cu deplina convingere si chiar cu stiinta faptul ca o decizie a CCR nu poate fi neglijata, nu poate sa nu fie luata in considerare, chiar daca legiuitorul nu pune de acord textul cu decizia Curtii. (…) doar nu cred ca un judecator nu ia in considerare o decizie a Curtii Constitutionale”, a continuat ministrul Justitiei.

Oficialul nu a vrut sa se pronunte cand a fost intrebat daca Liviu Dragnea ar trebui sa demisioneze din fruntea Camerei. “Daca vreti sa va spun juridic, multi sunt condamnati in prima instanta, dupa aceea achitati sau sunt achitati si dupa aceea, in apel, sunt condamnati. Toti se afla la adapostul a ceea ce tot romanul stie acum prezumtia de nevinovatie”, a mai punctat Tudorel Toader.

sursa foto: Facebook/Tudorel Toader
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!