Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Reactie din PSD dupa decizia CCR: Daca avem o lege si Inalta Curte trebuie sa o respecte

Reactie din PSD dupa decizia CCR: Daca avem o lege si Inalta Curte trebuie sa o respecte

Autor:

Dupa ce Curtea Constitutionala a admis sesizarea premierului cu referire la existenta unui conflict de natura constitutionala intre Parlament si Inalta Curte, in privinta completurilor de cinci judecatori, fostul ministru al Justitiei, social-democratul Florin Iordache, a pus accent pe un aspect: legea trebuie respectata si de Instanta Suprema.

 

florin iordache1 350x233 Reactie din PSD dupa decizia CCR: Daca avem o lege si Inalta Curte trebuie sa o respecte“Daca noi am dat o lege si am spus ca din 23 iulie acest an a intrat in vigoare si trebuia sa se constituie completele prin tragere la sorti la Inalta Curte, nu credeti ca si Inalta Curte ar trebui sa respecte o lege? Din cate stiu eu din 2014 ar fi trebuit, odata cu mica reforma, ar fi trebuit sa intre in vigoare aceasta prevedere cu tragerea de sorti cu completele alese, completele de cinci (…)”, a reactionat Iordache, de la Parlament.

Cand a fost intrebat daca vor fi afectate toate dosarele care au ajuns la completele de cinci judecatori din 2014 incoace, deputatul a evitat sa dea un raspuns, spunand ca asteapta hotararea motivarii hotararii CCR de miercuri. “Astept, asteptam si noi motivarea (…) nu am vazut decat comunicatul. Dar, repet, au fost o serie intreaga de romani care au avut de suferit printr-o compunere nelegala si, ca o concluzie, e aceea ca daca avem o lege si Inalta Curte trebuie sa o respecte”, a conchis social-democratul Iordache.


1 Comentariu la Reactie din PSD dupa decizia CCR: Daca avem o lege si Inalta Curte trebuie sa o respecte

  1. ??????

    “Probleme” ,cu neintervenția polititicului în funcțioarea justiției ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!