AcasăNewsReactie din PSD dupa amanarea anuntata de Iohannis: depaseste orice logica

Reactie din PSD dupa amanarea anuntata de Iohannis: depaseste orice logica

Fostul secretar general adjunct al PSD vede remanieri . 40 de grade. Recomandat cu gheata

Pe fondul deciziei anuntata de care primul om in stat – aceea de a nu se concentra pe nicio alta schimbare un Guvern pana dupa 1 decembrie, Ziua Nationala, in conditiile in care PSD-ul astepta sa vada daca presedintele va accepta noile propuneri pentru Ministerele Transporturilor si Dezvoltarii – s-a aflat si un prim comentariu din tabara social-democrata pe tema acestei amanari.

Iar aceasta reactie vine din partea secretarului general al formatiunii social-democrate, care a criticat in termeni foarte duri decizia presedintelui. „Este absolut halucinant, depaseste orice noima, orice logica ceea ce face Klaus Iohannis, doar in logica faptului ca vrea sa saboteze si actul de guvernare si Romania in sine (…) ceea ce face este pur si simplu unic in Europa (…) cum poti sa vii sa ne spui ca amani discutia pentru numirea celor ministri pana pe 2 decembrie, pentru ca asa vrei tu, fara nicio explicatie logica (…) refuzi pe banda rulanta, refuzi ministri, refugi procurori, refuzi DIICOT (…) pur si simplu asta face (…) nu sunt doua remanieri, e o singura remaniere”, a afirmat Codrin Stefanescu, intr-o interventie la Antena3.

Social-democratul nu a trecut cu vederea nici faptul ca presedintele spusese ca din cele trei guverne PSD-ALDE au facut parte 70 de politicieni. „In orice caz, noi am schimbat mai putini oameni decat are el dosare, de-a lungul istoriei, ca sa lamurim si acest aspect. Nu poti sa sabotezi incontinuu tara pentru ca urasti aceasta guvernare”, a replicat, taios, Stefanescu.

271 afisari

7 COMENTARII

  1. PRM -istul Codrin care ii facea pantofii lui Vadim nu are altceva de facut decat sa abereze in fata presei. Ne luam bataita de la Iohannis si apoi bocim pe unde putem.
    V-a terminat Iohannis ma a demonstrat zilele astea ca e un adevarat as in politica interna

  2. In sfarsit isi dau seama si lacheii de forta devastatoare a lui Iohannis. Realizam in sfarsit ca Dragnea un conducator de paie cu morcovul adanc infipt, un iepure fricos care nu mai stie cum sa traga sforile. In afara de smircaieli penibile mai stim si alceva?

  3. Lasati,nu va mai faceti iluzii desarte.O sa vina si mandatul doi al guvernatorului general,impus de stapanii Coloniei,impreuna cu guvernul sau,sa vedeti atunci trai nineaca in romanica,va urma o perioada de 5 ani austera,pe motiv ca a crescut nejustificat nivelul de trai al mamaligarilor.Se va face,cu ajutorul asa zisei BNR,o inflatie de ajustare a veniturilor,adica o crestere in jos cum zic profesionistii gen isar-escu.Deabia astept sa sufar cum am suferit in perioada bashinescului,perioada va fi numita a doua bashina a sasului si va dura mai mult decat prima.Atunci o sa vad comentariile de mare slavire a Mutalakului ce ne va duce pe cele mai inalte culmi ale civilizatiei ieuropene,insa doar cu sufletul.

  4. Iohannis o sa prinda si mandataul doi si mandatul trei.. si pana la 10 nu se opreste ca schimba constituitia cum vrea el prin referendum pana atunci. Slogoii bolsevici dupa cativa ani de zgaraiat pe ochi se hotarasc pana la urma sa accepte invitatia lui Putin si sa populeze meleagurile rusesti

  5. Priviti cine explica din partea PSD, „fostul lustragiu al pantofilor lui Vadim Tudor”, numai atata poate PSD !!!.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger