AcasăNewsReactie din directia Sectiei care a citat-o pe Kovesi: atacuri grave si...

Reactie din directia Sectiei care a citat-o pe Kovesi: atacuri grave si total nefondate

In fata valului de reactii iscat in spatiul public – in mare parte din partea unor politicieni, inclusiv a presedintelui- dupa ce s-a aflat ca fosta sefa a DNA-ului, Laura Codruta Kovesi, a fost citata pentru a se prezenta in fata Sectiei de investigare a infractiunilor din Justitie, reprezentantii organismului in cauza au transmis precizari.

Este vorba despre un comunicat de presa de cinci paragrafe, in care oficialii Sectiei aflate in cadrul Parchetului General tin sa faca unele precizari. „Conducerea acestei structuri atrage atentia asupra pericolului creat de astfel de atacuri grave si total nefondate la adresa independenlei procurorilor care-si desfasoara activitatea in cadrul Sectiei,cu profesionalism si obiectivitate”, se arata, intre altele, in mesaj.

Comunicatul poate fi citit integral AICI.

author avatar
Andrei Coman
293 afisari

1 COMENTARIU

  1. Inca nu au iesit sa comenteze serviciile,macar unul,ca sa fie tacamul complet,sa vada si cei mai putin vazatori cine si din ce este format statul subteran.Nu ne putem compara cu marele licurici,acolo stat subteran! ce se lupta sa doboare statul ales(bules) iar daca va castiga unul tot licuriciul va pierde,mai ales din prestanta mondiala.Cand doi se lupta,in USA,va castiga un al treile in mod sigur,din exteriorul sau,iar noi vom cadea rau de tot atunci.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger