AcasăNewsReactie de la BNR dupa recentele declaratii ale premierului

Reactie de la BNR dupa recentele declaratii ale premierului

Dupa ce premierul a aratat cu degetul catre catre BNR, in privinta cresterii euro in raport cu leul, dinspre Banca Nationala a venit o replica.

Tudose anunta, seara trecuta, la TV, ca va avea o discutie cu oficialii BNR. „Eu am o parte din explicatie, pentru cealalta parte va recomand calduros sa vorbiti cu BNR, care ar trebui sa fie atenta la aceste lucruri. BNR poate si trebuie sa intervina pe aceste lucruri, nu a facut-o. (…) In aprilie, BNR (…) a spus bancilor din Romania ca sunt bune, solide si nu mai au nevoie sa tina 10% depozite, sa poata sa fie la 8%, ceea ce le-a disponibilizat 500 milioane euro, dintre care 280 deja au plecat din tara. Ei au avut lei, au schimbat in euro ca sa-i scoata din tara. Tot bancile au creat acest lucru”, sustinea seara trecuta Mihai Tudose, la Antena 3.

O reactie in aceasta privinta a venit dinspre purtatorul de cuvant al Bancii. „Sunt cel putin surprins de aceste declaratii. Cheltuim prea multi bani pentru sustinerea leului. Singurul instrument care ne mai ramane este sa majoram dobanda-cheie. Nu stiu daca premierul ne recomanda sa facem acest lucru. Nu am o pozitie oficiala pe acest subiect, dar cred ca Consiliul de Administratie va avea un punct de vedere si o intalnire cu primul ministru. Daca asta isi doreste de la noi, sa majoram dobanda de politica monetara…”, a declarat Dan Suciu, citat de realitatea.net.

author avatar
Andrei Coman
274 afisari

2 COMENTARII

  1. Exact asa este,CA COnsider raspunzatoare si banca asta generala(pe langa bancile stapanilor fortate sa mai plateasca ceva impozite,prea multa evaziune mascata faceau),dar nu nationala si nu a Romaniei,ci a coloniei.BanCA CE este in subordinea stapanilor,in frunte cu stapanul sef,ce nu mai prididesc sa scada nivelul de trai,dupa ce a fost crescut un piculet anul acesta.Sa fii orb,fara neuroni,decat unul valid,si tot intelegi ce se petrece in colonie,iar mutalakul se plimba de zor fara rost si folos,poate pleaca definitiv la vila lui din Florida,luata pe alt nume din banii de meditatii si din vanzari anterioare de puradei.Actualul pres a castigat alegerile ca si fostul in 2009,cu diferenta mult mai mare,primita la urne de stapanii ce l-au numit guvernator,adica peste doua milioane si jumatate,ca razbunare ca stapanilor coloniei nu le-a iesit voturile ,,furate** la referendumul din 2012.

  2. Domnule Tudose ,, cum ai curajul sa te iei de banca coloniei Romania cum bine a spus cobe ,banca condusa de un grup mafiot infrunte cu Masonul Isarescu care lasa din lant din cind in cind pe blindul Ben (vasilescu) sa moraie la populatie? „. Dupa ce ne-a tras teapa cu peste 15 miliarde Euro din cadoul facut de celalalt mafiot (Basescu) face totce este posibil pentru scaderea valorii leului fata de euro,pentru cresterea robor si a inflatiei daca e posibil. Prin aceste lucruri acest grup mafiot doresc sa demostreze ca impreuna cu marioneta de la cotroceni si institutiile securiste conduc asa numita tara Romania. Datorita marilor beneficii pe care le au aceste asa zise institutii nusint decit niste scule folosite de strainatate in detrimentul poporului romani si a tarii. Dupa ce acesti tradatori impreuna cu altii de la PSD au vindut pe doi lei energia tarii,acum au tupeul sa arate cu degetul ca multinationalele principalii beneficiari,au dreptate sa mareasca preturile in cazul in care Tudose se ia pe buna dreptate si de acestea. Domnule Todose va asigur ca doar acea persoana care se va lua la trinta cu aceste categorii mentionate mai sus,dind de pamint cu ele v-a fi apreciata de majoritatea romanilor in caz contrar vom ramine aceiasi colonie saraca .Va doresc succes-beneficiar poporul roman NOROC BUN

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger