AcasăNewsReactia SRI dupa acuzatiile lui Udrea: Serviciul nu se pronunta cu privire...

Reactia SRI dupa acuzatiile lui Udrea: Serviciul nu se pronunta cu privire la declaratiile unor suspecti

„No comment” in cazul afirmatiilor Elenei Udrea. Mai clar fie spus, SRI a anuntat, prin vocea purtatorului sau de cuvant, ca nu se va pronunta cu privire la afirmatiilor unor „suspecti aflati in urmarire penala”.

Ca reactie la acuzatiile aduse de deputatul PMP la adresa directorului interimar al Serviciului Roman de Informatii (SRI), Florian Coldea, purtatorul de cuvant al institutiei a precizat, vineri seara, intr-o interventie telefonica in direct la postul B 1TV, ca forul in cauza nu comenteaza  astfel de declaratii. „SRI nu se pronunta sub nicio forma cu privire la declaratiile unor suspecti- si as vrea sa subliniez- suspecti aflati in urmarire penala”, a mentionat Sava, adaugand ca „acuzatiile defaimatoare la adresa SRI si areprezentantilor sai” apar in contexul intensificarii luptei impotriva coruptiei.

Mai mult, purtatorul de cuvant al SRI a insistat ca aceste afirmatii trebuie sa faca obiectul unor verificari din partea organelor indreptatite legal, in asa fel incat sa fie lamurite. „Institutiile abilitate trebuie sa verifice toate aceste informatii si sa-si faca datoria in conformitate cu cadrul legal”, a incheiat Sorin Sava.

Va amintim ca, vineri seara, intr-un interviu acordat Hotnews, Udrea l-a acuzat pe actualul director interimar al SRI ca s-ar fi implicat intr-o campanie impotriva sa, dand de inteles, totodata, si ca Serviciul se implica in viata politica. Mai mult, deputatul PMP a sustinut ca a depus un denunt, la DNA, pe numele lui Coldea.

Declaratiile sale au venit la o zi dupa ce Elena Udrea a fost plasata sub control judiciar, dupa ce pe numele sau a fost inceputa urmarirea penala, pentru fals in declaratia de avere si spalare de bani.

155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger