AcasăNewsReactia sefului MAE, dupa seismul din Nepal

Reactia sefului MAE, dupa seismul din Nepal

(sursa foto: mae.ro)

Dupa dezastrul provocat de producerea cutremurului deosebit de puternic care a afectat, sambata, Nepalul, Ministerul roman al Afacerilor Externe a avut o prima reactie.

(sursa foto: mae.ro)

Este vorba despre un mesaj de condoleante postat in jurul orei 15, pe contul oficial de Twitter al ministerului condus de Bogdan Aurescu, mesaj prin intermediul caruia oficialul roman isi exprima, in numele institutiei in fruntea careia se afla, profundul regret fata de aceasta tragedie, adresand condoleante „familiile si prietenii victimelor cutremurului din Nepal”.

In tot acest timp, echipele de salvare incearca, de ore bune, cu disperare, sa gaseasca supravietuitori printre ruinele cladirilor facute una cu pamantul, ca urmare a undei de soc provocate de seismul de 7.9 grade pe Richter, care a afectat capitala, Kathmandu, dar si alte orase din aceast stat. Bilantul deceselor, anuntat constant de catre autoritatile locale, creste de la o ora la alta. Pana la acest moment, numarul persoanelor care au pierit in urma cutremurului devastator a depasit pragul de 600.

110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger