Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Reactia reprezentantilor Penitenciarului Targsor in cazul Elena Udrea

Reactia reprezentantilor Penitenciarului Targsor in cazul Elena Udrea

Autor:

Arestata preventiv la Penitenciarul Targsor, Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii, s-a plans, prin intermediul apropiatilor, ca ar putea fi victima unui complot.

 

ELENA UDREA2 409x500 Reactia reprezentantilor Penitenciarului Targsor in cazul Elena Udrea

In acest caz a aparut si o scrisoare a unui presupus detinut de la Penitenciarul Colibasi, care ar fi recunoscut ca i s-au oferit 15.000 de euro pentru a i face rau Elenei Udrea.

Totusi, reprezentantii Penitenciarului Targsor au o cu totul alta parere in legatura cu acest caz:

“De la momentul incarcerarii si pana in prezent, persoana la care se face referire nu a inaintat nicio sesizare si nu a semnalat angajatilor penitenciarului aspecte privind existenta unei scrisori de amenintare. Administratia Nationala a Penitenciarelor si unitatile subordonate au obligatia de a asigura, in conditiile legii, protectia si asistenta detinutilor aflati in orice situatie de vulnerabilitate. Avand in vedere toate acestea, penitenciarul s-a autosesizat si a demarat o cercetare administrativa care sa investigheze aspectele semnalate. Executarea pedepselor privative de libertate se realizeaza in conditii care sa asigure respectarea demnitatii umane, protejarea vietii, integritatii corporale si sanatatii persoanelor custodiate. In situatia in care detinutii considera ca le este pusa in pericol sanatatea, integritatea corporala sau viata pot sesiza de indata personalul din cadrul unitatii de detentie, judecatorul de supraveghere a privarii de libertate sau organele judiciare competente”.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-09-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!