AcasăNewsReactia premierului Ponta dupa drama studentei de la Jurnalism, Francesca Belea

Reactia premierului Ponta dupa drama studentei de la Jurnalism, Francesca Belea

(foto: tirnaveni.ro)

Primul-ministru a tinut sa-si exprime regretul la aflarea tragediei prin care trece familia tinerei Francesca Belea, studenta care a pierit intr-un cumplit accident produs in Capitala. Fata abia implinise 19 ani si venise in Bucuresti pentru a incepe facultatea.

Impresionat de sfarsitul dramatic al fetei, Victor Ponta a tinut sa sublinieze, intr-o postare pe contul sau oficial de pe o retea de socializare, importanta pedepsirii soferilor care comit abateri in trafic. „Un eveniment cu adevarat tragic, care sfasie inima oricarui parinte! Iata de ce viteza, alcoolul la volan, neacordarea prioritatii trebuie sanctionate mai aspru prin noul Cod rutier! Nu e vorba de bani si amenzi, ci de sanctiuni si de restrictionarea dreptului de a reveni la volan. Vreau sa le interzicem cat mai repede celor care incalca legea si produc adevarate drame unor oameni nevinovati sa revina imediat pe sosele!”, suna mesajul postat pe pagina de Facebook a premierului.

(foto: tirnaveni.ro)

Tanara Francesca Belea, o eleva eminenta, care abia ajunsese in Capitala din orasul natal, Tarnaveni, pregatita sa inceapa o etapa noua in viata si sa se bucure de anii de studentie, a sfarsit tragic, marti seara, dupa ce a fost lovita de o masina, pe trecerea de pietoni. Nenorocirea s-a produs in cartierul Militari. Conform oamenilor legii, testele au aratat ca barbatul aflat la volanul masinii implicate in accident consumase alcool. Francesca isi dorea sa devina ziarist, si se pregatea sa inceapa cursurile Facultatii de Jurnalism din Bucuresti.

2.519 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger