Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Reactia Patriarhiei dupa rezultatul Referendumului pentru familie

Reactia Patriarhiei dupa rezultatul Referendumului pentru familie

Autor:

Deja s-a aflat ca recenta consultare populara menita sa duca la redefinirea notiunii de familie in legea suprema, Constitutia, nu a avut efectul scontat, avand in vedere ca referendumul nu a fost validat, nefiind intrunit pragul de minimum 30% necesar.

 

Patriarhul Daniel1 350x500 Reactia Patriarhiei dupa rezultatul Referendumului pentru familieIntr-o prima reactie pe marginea acestei situatii, “Patriarhia Romana indeamna la unitate spirituala si la apararea in continuare a familiei binecuvantate de Dumnezeu”, din cate se transmite intr-un mesaj transmis luni.

Multumindu-le celor aproape patru milioane de romani care au mers la vot, in cele doua zile ale referendumului, oficialii BOR dau de inteles ca rezultatul acestei consultari populare trebuie analizat. “Atitudinea pe care romanii si-au asumat-o, prin participare la vot sau prin neprezentare la vot, trebuie respectata si analizata, iar democratia bazata pe libertatea civica trebuie cultivata mai intens prin informare corecta si permanenta privind tema dezbatuta public. Desi referendumul recent nu a fost validat, totusi acesta ne-a oferit posibilitatea de a cunoaste gradul de secularizare al societatii romanesti de astazi, precum si principalele pozitionari din societate privind afirmarea si apararea valorilor morale bazate pe credinta in Dumnezeu si istoria bimilenara a poporului roman”, se arata intr-un comunicat transmis de Biroul de Presa al Patriarhiei.


3 comentarii to Reactia Patriarhiei dupa rezultatul Referendumului pentru familie

  1. Anonymous

    BOR…Mâncători de pe cadavreJos labele de pe România…românii au învățat să scrie și să citească!
    Nimeni nu mai are nevoie de voi…in afară de PSD și alte “gunoaie” care “conduc biata țară Românească!

  2. Anonymous

    Reacția BOR este una de bun simț, ante-comentatorule. De ce trebuie să spurcăm chiar tot? Ce te revoltă atît de tare în acest mesaj? Credința în Dumnezeu? Istoria bimilenară?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!