AcasăNewsReactia Olgutei Vasilescu, dupa ce Iohannis a refuzat nominalizarea sa la Transporturi

Reactia Olgutei Vasilescu, dupa ce Iohannis a refuzat nominalizarea sa la Transporturi

Social-democrata a dat de inteles ca nu a fost tocmai suprinsa de refuzul lui Klaus Iohannis de a accepta nominalizarea sa in fruntea Ministerului Transporturilor.

„Mi-am dorit foarte mult Ministerul Transporturilor, stiam ca pot sa fac treaba acolo (…) Zic ca eram foarte calificata pentru acest minister, macar din punct de vedere al managementului. (…) Am luat in calcul faptul ca este posibil sa fie respinsa numirea mea (…) Stiam ca presedintele este un om ranchiunos, in primul rand, si ca nu-mi va ierta declaratiile pe care le-am facut cu privire la domnia sa”, a sustinut Lia Olguta Vasilescu, miercuri, de la Parlament.

Totodata, fostul ministru al Muncii – despre care s-a vehiculat intens, in ultimele ore, tocmai pe fondul respingerii decise la Cotroceni -ca ar putea fi propus pentru portofoliul Dezvoltarii a subliniat ca doar Comitetul Executiv al PSD-ului poate decide daca va fi nominalizata la ministerul condus actualmente de catre Paul Stanescu. „Ieri a fost o discutie, nici nu s-a votat”, a lamurit Vasilescu.

author avatar
Cristina Stefan
277 afisari

4 COMENTARII

  1. Ha ha ha PRM istii lui Vadim ii acuza pe altii de rachiuna
    Oftica mare si plans pe la tv cand vedeti ca Iohannis poate si voi nu aveti ce sa -i faceti
    Oguta se zgaraie pe ochi in fiecare zi

  2. Presedintele face ce face pentru ca poate si are sange in instalatie nu ca lesinatii pe pe la psd alde
    Dragnea se da cu capul de pereti ca nu are ce sa-i faca presedintelui, iar si-a luato-o in bot, si Olguta la fel

  3. OUG 59/2017 nu a fost ranchiunoasă pentru poliţişti. Îţi aduci aminte ce ironii făceai tu cu cocalarul de Mada despre poliţişti. Neu bucurăm foarte mult că eşti pe bară, marea pricepută la toate. În fapt o ziaristă de provincie care …, mergea pe la fiecare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger