AcasăNewsReactia Monicai Ridzi, dupa ce presedintele i-a respins gratierea: Am fost naiva...

Reactia Monicai Ridzi, dupa ce presedintele i-a respins gratierea: Am fost naiva sa cred ca va renunta la haina de gheata

La putine zile de cand s-a aflat ca seful statului a repins doua cereri de gratiere, printre care si pe a sa, fostul ministru democrat-liberal al Tineretului si Sportului a ales sa spuna lumii intregi cum a primit vestea ca nu va putea ajunge mai repede langa familie.

Avand in vedere ca, dupa cum se stie, in cererea adresata Cotrocenilor, in urma cu aproape sapte luni, respectiv la trei luni de la incarcerarea Monicai Iacob Ridzi solicita gratierea atat din motive medicale, cat si pentru ca are acasa doi copii mici- o fetita de doi ani si un baiat cu trei ani mai mare- fostul politician a reactionat, printr-un mesaj pe blog, fata de decizia presedintelui, in care mentioneaza faptul ca fiul sau stie ca mama lui se afla in spital.

S-a intamplat chiar de Sfantul Nicolae, la doua zile de cand vestea ca solicitarea de gratiere i-a fost respinsa. „Copiii se bucura de cadourile primite si impartasesc bucuria lor cu parintii. Nu toti, din pacate. Copiii mei sunt tristi. (…) Sunt prea mici sa inteleaga de ce mama lor nu mai vine acasa, iar aceasta situatie ii afecteaza profund”, noteaza Iacob Ridzi in mesajul care a fost postat pe blogul sau.

Cat priveste decizia in sine, fostul ministru e cat se poate de categoric in exprimarea dezamagirii fata de hotararea venita din partea Palatului Cotroceni. „Am trait in ultimele luni cu speranta ca in Romania mai exista o urma de omenie. Orice urma de speranta a murit in urma cu 2 zile cand am aflat, de la televizor, de cererea de gratiere (…) respinsa de catre Presedintele Romaniei. Vestea m-a lovit ca un trasnet. Am fost din nou naiva sa cred ca mai exista omenie, ca singurul „doctor” care ma putea „trata” pentru a putea ajunge mai repede langa ingerasii mei, va renunta la haina de gheata. Am fost naiva sa cred ca un om care nu are copii, nu are o piatra in loc de inima”, se mai arata in mesajul respectiv.

Va amintim ca Monica Iacob Ridzi a fost condamnata definitiv la cinci ani de detentie pentru abuz in serviciu, acuzatia avand legatura cu organizarea unui eveniment cu prilejul Zilei Tineretului.

156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger