AcasăNewsReactia ministrului Toader dupa aparitia inregistrarii de la IJ

Reactia ministrului Toader dupa aparitia inregistrarii de la IJ

Tudorel Toader - ministrul Justiţiei

Fara sa se pronunte prea mult pe marginea situatiei de la Inspectia Judiciara, catalogata in prima parte a zilei, de catre procurorul general, drept ” fara precedent”, avand in vedere ca s-a ajuns ca „inspectorii judiciari sa se inregistreze intre ei”, in momentul in care a fost intrebat despre inregistrarea aparuta in spatiul public, Tudorel Toader a spus ca se vor parcurge pasii legali.

„Daca este adevarat, este absolut nefiresc. Eu astazi (joi-n.r) nu am fost la sedinta CSM, dat fiind ca am avut sedinta de Guvern. Dar vor fi derulate procedurile legale”, a sustinut ministrul Justitiei.

Cititi mai multe aici: Inregistrare urmata de o plangere penala/ Lazar: E fara precedent!/ CSM “sa se sesizeze de indata”

59 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger