Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Reactia ministrului Justitiei dupa decizia instantei de la Alba Iulia in cazul actiunii fomulate de Lazar

Reactia ministrului Justitiei dupa decizia instantei de la Alba Iulia in cazul actiunii fomulate de Lazar

Autor:

N-a trecut multa vreme dupa ce s-a aflat ca exceptia de necompetenta teritoriala invocata de Ministerul Justitiei in cazul sesizarii adresate de catre procurorul general Curtii de Apel Alba Iulia, in privinta suspendarii cererii de revocare a sa din functie, pana ce Tudorel Toader sa reactioneze.

 

toader Reactia ministrului Justitiei dupa decizia instantei de la Alba Iulia in cazul actiunii fomulate de Lazar“Instanta de contencios administrativ a declinat competenta solutionarii actiunii procurorului general, de la domiciliul reclamantului catre instanta din capitala. Oare autorul plangerii chiar nu cunostea regulile de competenta sau pur si simplu a vrut sa mai traga de timp ?”, s-a intrebat ministrul Toader, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Urmare a deciziei de marti a instantei de la Alba Iulia, cauza va ajunge la Curtea de Apel Bucuresti.


1 Comentariu la Reactia ministrului Justitiei dupa decizia instantei de la Alba Iulia in cazul actiunii fomulate de Lazar

  1. ??????

    Există și astfel de reguli, strămutările la solicitările părților sau vreuneia dintre părți constituind excepții de la astfel de reguli de judecare a cauzelor ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!