Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Reactia lui Sile Camataru, dupa ce a fost acuzat ca a vrut sa o omoare pe Elena Udrea

Reactia lui Sile Camataru, dupa ce a fost acuzat ca a vrut sa o omoare pe Elena Udrea

Autor:

Acuzata de comiterea mai multor infractiuni in dosarul “Gala Bute”, Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii, a fost mutat de cateva zile din Arestul Central al Politiei Capitalei la Penitenciarul Targsor.

 

sile camataru Reactia lui Sile Camataru, dupa ce a fost acuzat ca a vrut sa o omoare pe Elena Udrea

De cum a ajuns acolo, au aparut informatii conform carora Elena Udrea ar putea fi victima unui complot. A aparut in mass-media o scrisoare a unui presupus detinut de la Penitenciarul Colibasi care ar fi recunoscut ca i s-au oferit 15.000 de euro pentru a o infecta pe Udrea cu virusul HIV.

S-a spus ca planul ar fi fost pus la cale de Sile Camataru, dar acesta neaga ca i-ar vrea raul fostului ministru al Dezvoltarii.

“Tot ce a aparut este o inventie. Nici nu se pune problema de asa ceva! Aparitia numelui meu in acest scandal nu este decat o razbunare! Nu as putea sa fac niciodata asta! Eu sunt prieten cu Dorin Cocos. Am stat cu el patru luni in camera, la Arestul Central. Deci totul este doar o minciuna! Nu inteleg ce jocuri se fac, dar nu sunt implicat deloc in aceasta poveste sinistra!”, a spus Sile Camataru, conform spynews.ro.

Elena Udrea va incerca din nou, saptamana viitoare, sa scape de arestul preventiv, desi s-a plans ca prin mutarea sa la Penitenciarul Targsor ii este tot mai greu sa tina legatura cu avocatul ei.

 
loading...
loading...
NU RATA SA CITESTI!


Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 30-03-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!