AcasăNewsReactia lui S. Ghita, dupa afirmatiile Elenei Udrea: Ma surprind acuzatiile dansei

Reactia lui S. Ghita, dupa afirmatiile Elenei Udrea: Ma surprind acuzatiile dansei

Sebastian Ghita, al carui nume apare in dezvaluirile facute de Elena Udrea, vineri, intr-un interviu, prilej cu care fosta candidata la prezidentiale anunta ca a depus la DNA un denunt impotriva actualului director interimar al SRI, Florian Coldea, a reactionat.

Fostul social-democrat a declarat, tot pentru Hotnews.ro, site pentru care Udrea a acordat, vineri, interviul in care sustine ca, „la solicitarea domnului Coldea”, fostul ei sot, omul de afaceri Dorin Cocos, i-ar fi dat o jumatate de milion de euro lui Ghita – pentru finantarea televiziunii acestuia din urma, ca „nici la Realitatea TV si nici la Romania TV nu au existat contracte sau legaturi cu Dorin Cocos, Alin Cocos sau firmele acestora”. Va reamintim ca Udrea a mai sustinut ca banii ar fi fost remisi in cash, prin intermediul fiului afaceristului, Alin.

Mai mult, Sebastian Ghita sustine ca nu a avut „prea multe intalniri cu doamna Udrea” si se declara mirat de afirmatiile deputatului PMP la adresa celor doua foruri ale statului. „Ma surprind acuzatiile dansei la adresa institutiilor care o ancheteaza, DNA si SRI„, a marturisit fostul PSD-ist.

Afirmatiile Elenei Udrea au venit la doar o zi dupa ce fostul ministru a fost pus sub control judiciar, dupa ce pe numele sau a fost inceputa urmarirea penala, in dosarul Microsoft, in care este cercetat si Dorin Cocos. Aceasta este suspectata de fals in declaratia de avere si spalare de bani.

306 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger