AcasăNewsReactia lui Oprea: Am fost acuzat pe nedrept. Imi voi dovedi nevinovatia...

Reactia lui Oprea: Am fost acuzat pe nedrept. Imi voi dovedi nevinovatia in instanta

Gabriel Oprea nu isi mai strica vinul pe Liviu Dragnea

In prima faza, in cursul dupa-amiezii de miercuri, DNA-ul a anuntat trimiterea in instanta a dosarului mortii tanarului politist Gigina.

La destul de scurta vreme dupa ce s-a aflat ca procurorii il acuza de ucidere din culpa, fostul ministru Gabriel Oprea si-a spus punctul de vedere, prin intermediul unui mesaj amplu, postat pe o retea de socializare. „Dupa mai bine de doi ani si jumatate de la teribilul accident in care politistul Bogdan Gigina si-a pierdut viata, s-a decis trimiterea in instanta a dosarului in care am fost acuzat pe nedrept. Pierderea vietii politistului Bogdan Gigina este o tragedie fara margini, o pierdere imensa pentru care nu sunt vinovat! O spun si astazi, asa cum am spus-o de fiecare data. Si imi voi dovedi nevinovatia in instanta”, isi incepe fostul vicepremier pledoaria pe Facebook.

sursa foto: captura Facebook/Gabriel Oprea

Totodata, a reiterat un aspect pe care il mai declarase pana la acest moment, si anume: „ca ministru, nu am beneficiat de nimic in plus fata de alti ministri de interne”. Si a ales sa mentioneze ca in seara in care s-a produs accidentul venea „de la o activitate de serviciu, de la o institutie a statului”, fata, insa, sa precizeze numele acesteia.

Nu in ultimul rand, Oprea aminteste de faptul ca, desi senatorii au respins prin vot cererea de incuviintare a inceperii urmarii penale in cazul sau a ales sa paraseasca Legislativul. „Cu toate acestea, am decis sa demisionez din Parlament si m-am pus la dispozitia justitiei. Sunt un om pentru care onoare a fost si va fi intotdeauna foarte importanta. Am incredere ca justitia va fi dreapta si va restabili adevarul de necontestat: sunt nevinovat”, incheie Gabriel Oprea mesajul de pe Facebook.

390 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pentru stabilirea adevarului si a normalitatii in RO vis a vis de nenorocirile si atrocitatile ce se petrec in tara dupa 1990 E DE STRICTA NECESITATE INFIINTAREA CURTII MARTIALE SI/SAU SESIZAREA Curtii Penale Internaționale (Tribunalului Penal Internațional) de la Haga .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger