Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Reactia lui Klaus Iohannis, dupa ce Codul penal a trecut de Parlament: “voi contesta la CCR”

Reactia lui Klaus Iohannis, dupa ce Codul penal a trecut de Parlament: “voi contesta la CCR”

Autor:

Dupa ce a atacat in termeni categorici PSD-ul, pe tema dezbaterilor Codului penal, presedintele a anuntat ca are in plan sa atace la Curtea Constitutionala acest act normativ.

 

iohannis 4 720x405 Reactia lui Klaus Iohannis, dupa ce Codul penal a trecut de Parlament: voi contesta la CCR“Este vine de stiut ca si Codul de procedura penala, la care m-am referit acum cateva zile, este in pregatire pentru a fi contestat la CCR”, a anuntat Iohannis, in scurta declaratie de presa sustinuta, in aceasta dupa-amiaza la Cotroceni. Presedintele considera ca “modificarile care s-au facut sunt (…) fie inutile, fie chiar toxice sau daunatoare”.

In prima faza, facand trimitere la votarea noului Cod penal, in forul decizional, a invocat o “dictatura a majoritatii”. “Doresc sa comentez pe scurt acest eveniment, pe care il consider de-a dreptul revoltator, este pur si simplu inadmisibil cum a transformat PSD-ul procedurile parlamentare si cum se actioneaza in ziua de azi in Parlament. Ceea ce se intampla in aceste zile se numeste dictatura majoritatii si este profund daunatoare democratiei”, a tunat presedintele.

Referindu-se la dezbaterea recent adoptatului act normativ, Iohannis a pus accent pe viteza cu care a trecut legea Parlament. “PSD-ul a trecut in timp record Codul penal prin Parlament, cu un simulacru de dezbatere in Camera Deputatilor si acest lucru este profund daunator. PSD-ul a reusit, in scurt timp, sa distruga demnitatea actului de legiferare, (…) sa transforme dezbaterile in Parlament intr-o dezbatere lipsita de transparenta, cu un rezultat previzibil. Se trece cu tavalugul peste argumentatia opozitiei”, a acuzat liderul de la Cotroceni.


3 comentarii to Reactia lui Klaus Iohannis, dupa ce Codul penal a trecut de Parlament: “voi contesta la CCR”

 1. katy

  Iar nu sunt bune codurile penale mai domnu Presedinte, ia fale dumneata, ca sa faca si altii ca dvs, ca toti dracii, ca nu-s bune sa vedem atunci iti convine, aia nu e buna nici cealalta nu e buna, dar ce este bun la dumneata te-ai intrebat ?

  • Mark

   E pornit sa faca numai impotriva! Auzi la el dictatura majoritatii nu este democratica! Pai asta e democratia !!!!!

 2. Alimos

  La cecereu ala care e politic si nu respecta decizia cu Luluța? La ce bun?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!