AcasăNewsReactia lui Iordache dupa decizia luata de presedinte - de revocare a sefei...

Reactia lui Iordache dupa decizia luata de presedinte – de revocare a sefei DNA

Florin Iordache

Presedintele Comisiei parlamentare speciale care s-a ocupat de modificarea Legilor Justitiei e de parere ca demersul facut de presedintele Iohannis, cel de revocare a sefei DNA, este unul de „normalitate”, considerand ca ” in final, cine greseste, plateste”.

Reactionand pe marginea anuntului facut de la Cotroceni, cum ca presedintele IOhannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA, Florin Iordache a declarat, intre altele, intr-o interventie telefonica la Antena 3, faptul ca „e o decizie normala pe care presedintele Romaniei (…) a luat-o, cam tarziu, e drept (…) prin acest decret de revocare presedintele a dat semnalul ca dumnealui, in calitate de pres al Romaniei, este obligat (…) ca deciziile Curtii sunt general obligatorii si trebuie respectate”.

151 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ați zice că senatorul Florin Iordache ,alături de Nicolicea, Tăriceanu, Liviu Dragnea, câțiva alți „politicieni” de prin partide, au deprins practica ultrajului, nesancționat, către instituții din justiție, procurori și judecători, a unor lucrătorilor de prin serviciile secrete și chiar și către instituția și angajați de la Administrația Prezidențială ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger