AcasăNewsReactia lui Dragnea dupa anuntul de la varful BNR despre prognoza de...

Reactia lui Dragnea dupa anuntul de la varful BNR despre prognoza de inflatie

L-a vizitat pe Liviu Dragnea. ”Starea sa de sănătate nu s-a ameliorat”

Precizarile facute, vineri, de catre guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, au generat o replica la nivelul conducerii PSD.

Chiar daca nu a comentat la nivel de cifre, Liviu Dragnea a dat de inteles ca nu e de acord cu aceste previziuni. „Eu nu sunt comentatorul BNR. Stiu ca BNR are niste comentatori foarte buni si foarte isteti (…) Nu vreau sa comentez previziunile niciunei institutii. S-a dovedit pana acuma, din fericire pentru romani, ca ceea ce am prognozat noi in programul de guvernare s-a confirmat in realitate”, a replicat, transant, seful PSD.

Reactia sa vine dupa ce anterior in cursul acestei zile, Mugur Isarescu anuntase ca „pana spre sfarsitul anului inflatia, asa cum o vedem acum, inflatia se va mentine (…) in jur de 4%, urmand apoi sa scada spre 3,5 %. Toate cu o conditie – sa nu se schimbe foarte mult preturile foarte volatile”.

„Determinantii sunt cresterea pretului la legume, este generalizata la nivelul Uniunii Europene, majorarea ampla a accizei aferente produselor din tutun, cresterea cotatiei internationale a titeiului”, a mentionat, intre altele, guvernatorul BNR.

author avatar
Andrei Coman
192 afisari

1 COMENTARIU

  1. @Remarcați și că majoritatea parlamentară are la îndemână înlocuirea din funcții a membrilor consiliului de administrație al BNR, pentru activități politice, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger