AcasăNewsReactia FABULOASA a unei femei in momentul in care isi vede agresorul!

Reactia FABULOASA a unei femei in momentul in care isi vede agresorul!

O asistenta medicala in varsta de 23 de ani, din Mumbai, India, si-a facut singura dreptate, in sectia de politie, in momentul in care a fost pusa fata in fata cu cel care a incercat sa o violeze intr-un autobuz, in timp ce se indrepta spre serviciu.

Femeia se indrepta spre serviciu, dimineata, foarte devreme, in momentul in care un tanar in varsta de 27 de ani , in stare de ebrietate, a incercat sa abuzeze de ea, atunci cand a realizat ca in tot autobuzul nu erau decat ei doi, afara de sofer, noteaza dailymail.co.uk. Din fericire, asistena a reusit sa traga semnalul de alarma, iar atacatorul s-a speriat si a fugit.

Cand a mers la sectie pentru a depune plangere, victima a constatat ca politistii il prinsesera deja pe agresor, iar in momentul in care l-a vazut incatusat femeia a inceput sa-l loveasca furioasa, fara sa mai tina cont de faptul ca individul era insotit de doi politisti.

Incidentul a fost surprins de un cameraman. In imagini se vede cum femeia isi face singura dreptate si il loveste zdravan pe agresor in repetate randuri.

[youtube]ys0Qwcd-2-k#t[/youtube]

author avatar
Alina Costache
750 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger