AcasăNewsRazvan Murgeanu, aruncat in ghearele DNA de reabilitarea termica

Razvan Murgeanu, aruncat in ghearele DNA de reabilitarea termica

Surse din DNA sustin ca Razvan Murgeanu ar avea calitatea de suspect

Retinut de DNA si dus in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva, Razvan Murgeanu este acuzat ca a primit 30.000 de euro de la o asociere de firme care a reabilitat blocuri din Sectorul 5.

Razvan Murgeanu astepta aseara, la inchiderea editiei, decizia judecatorilor asupra mandatului de arestare cerut de procurori

Anchetatorii sustin ca jumatate din suma a fost pastrata de Murgeanu pentru el, iar restul i-a parvenit unui director din Primaria sectorului 5, respectiv Valentin Stanescu. In acelasi dosar a fost retinuta si Gabriela Gangoe-Simion, practician in insolventa. Potrivit procurorilor, in perioada iulie 2015 – februarie 2016, Gabriela Gangoe-Simion, in calitate de practician in insolventa, a dispus plata din conturile unei societati comerciale aflate in supravegherea sa a sumei totale de 63.670,07 lei, reprezentand remuneratie incasata nelegal. In urma investigatiilor, anchetatorii au stabilit ca, in perioada 22 iunie 2011 – 8 iunie 2012, Primaria Sectorului 5 si o asociere formata din doua firme, una dintre ele fiind societatea aflata in insolventa, au incheiat mai multe contracte privind executarea, finalizarea si intretinerea lucrarilor de reabilitare termica a 85 de imobile din Sectorul 5, in valoare totala de 71.892.541 lei, fara TVA. In ultima zi a anului trecut, Primaria Sectorului 5 a platit catre asocierea respectiva 8,5 milioane de lei, reprezentand o plata partiala pentru serviciile prestate. Plata ar fi fost facuta in urma interventiei lui Valentin Stanescu, care a cerut in schimb, prin intermediul lui Razvan Murgeanu, 15.000 de euro. Murgeanu a mai cerut de la Gabriela Gangoe-Simion alti 15.000 de euro pentru el.

author avatar
Andrei Coman
455 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger