Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Razvan Ciobanu a murit. Politia: nu se ia in calcul momentan ipoteza sinuciderii

Razvan Ciobanu a murit. Politia: nu se ia in calcul momentan ipoteza sinuciderii

Autor:

Sfarsitul tragic al designerului este anchetat de catre oamenii legii.

 

ciobanu 503x500 Razvan Ciobanu a murit. Politia: nu se ia in calcul momentan ipoteza sinucideriiPolitistii constanteni au remis un comunicat de presa in cazul mortii lui Razvan Ciobanu. Dupa ce creatorul de moda a sfarsit intr-un accident rutier produs pe raza judetului, oamenii legii fac clarificari pe tema speculatiilor aparute in spatul public si spun clar ca, la momentul de fata, nu iau in calcul varianta unei sinucideri.

Comunicatul prezentat de presa locala suna astfel:

“Accidentul rutier s-a produs pe DJ 226, la intrare in localitatea Sacele, dinspre orasul Navodari.

Cercetarea la fata locului a indicat faptul ca autoturismul in cauza ar fi parasit partea carosabila, ar fi parcurs o distanta de aproximativ 700 de metri prin camp, ar fi traversat o alee asfaltata care duce catre fermele din zona, a reintrat pe camp, a rulat inca 150 de metri intr-o zona cu arbusti unde, din cauza denivelarilor de pamant s-a rasturnat, oprindu-se intr-un copac.

Conducatorul auto a fost proiectat in afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind gasit de un martor la baza unui arbust.

Urmele si mijloacele de proba gasite la fata locului, atat in interiorul, cat si in exteriorul autoturismului, au relevat faptul ca, in momentul producerii accidentului, soferul se afla singur in autoturism.

Date suplimentare privind dinamica accidentului si conditiile in care a survenit decesul vor fi stabilite ulterior, in urma efectuarii necropsiei si a unei expertize tehnice auto.

Necropsia efectuata de medicii legisti va stabili daca soferul se afla sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante.

Expertiza tehnica auto va fi efectuata pentru a se stabili conditiile tehnice in care s-a produs accidentul si va oferi informatii suplimentare privind dinamica accidentului.

Avand in vedere datele preliminare privind dinamica accidentului, in special configuratia drumului unde s-a produs, varianta unei sinucideri vehiculata pe retele de socializare ori canale de informare media nu poate fi luata in calcul la acest moment.

De asemenea, precizam faptul ca, intrucat soferul a fost gasit in exteriorul autoturismului, concluzia preliminara formulata a fost ca acesta nu ar fi purtat centura de siguranta.

In cauza a fost intocmit un dosar de cercetare penala, urmand ca alte informatii de interes public nou aparute sa va fie comunicate cu celeritate”.


1 Comentariu la Razvan Ciobanu a murit. Politia: nu se ia in calcul momentan ipoteza sinuciderii

  1. Arta de a ma pupa in cur insusi

    La 500 mil paguba de prafuri o sa mai auzim de dileri accidentati pe drum de tara. Cu masina aia nici bebelusi nu mor.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!