Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Razbunarea lui Dragnea: Andronescu, la Educatie!

Razbunarea lui Dragnea: Andronescu, la Educatie!

Autor:

Cand nimeni nu se mai astepta, Ecaterina Andronescu revine acolo unde si-a dorit intotdeauna sa stea, in fotoliul de ministru al Educatiei. Dupa ce a balacarit Guvernul Dancila, pe care nu s-a ferit sa-l catalogheze ca fiind „cel mai slab din istoria PSD”, „Cati” primeste sansa sa demonstreze ce poate.

 

ecaterina andronescu Razbunarea lui Dragnea: Andronescu, la Educatie!

Pucistii din PSD, promovati in loc sa fie exclusi

La dat din gura, tot romanul se pricepe, mai greu cu munca. Ramasa pe dinafara calculelor politice dupa alegerile din 2016, Androneasca n-a digerat prea bine „pensionarea” ce i s-a propus, iar de ceva vreme a urcat in tabara pucistilor, lovind conducerea PSD cu toata convingerea, doar „e la moda”.

„Avand in vedere ca se implinesc 45 de zile de interimat pentru Ministerul Educatiei Nationale, am venit astazi cu propunerea pentru acest minister in persoana doamnei Ecaterina Andronescu. Pentru Ministerul Afacerilor Europene am propus ca ministru delegat pe George Ciamba. Am venit cu aceste propuneri pentru ca cred cu tarie ca avem nevoie de oameni cu experienta, cu expertiza, sunt doua portofolii importante si acest lucru ne face sa avem in vedere oameni care pot aduce plusvaloare”. Scurta si la obiect, declaratia premierului Viorica Dancila ii ridica mingea la fileu Ecaterinei Andronescu, obligata acum sa participe activ la reformarea sistemului de invatamant.

Ecaterina Andronescu a fost pentru prima data ministru al Educatiei si Cercetarii intre 2000 si 2003, in Guvernul Nastase. Ulterior, a mai ocupat aceasta functie in doua randuri: intre 2008 si 2009 (Guvernul Boc) si in perioada iulie – decembrie 2012 (Guvernul Ponta).

 


7 comentarii to Razbunarea lui Dragnea: Andronescu, la Educatie!

 1. Nicu Martis

  Androneasca nu pupa la Educatie ca Iohannis nu o numeste. Ce isi inchipuie ea ca se plimba cu barca dintr-o parte in alta cum vrea ea?

 2. Anonymous

  Alta nulitate intr-o functie careia nu ii face dreptate..

  MUIESPSD – numai niste oligofreni in conducerea lor

 3. Ciocanis

  Cel mai mare dusman al invatamantului romanesc dupa revolutie. Zis si Katy KGB.

 4. Plapandul

  Abramburică iar ambrabureste educația abramburind tinerii pe cărări rătăcite. Și iar ne vom fi întrebând peste 10 ani. De ce pleacă tinerii? Aceleași metode cărți și istorii cenzurate decupate voit uitate bacuri retardate. Măicuța punând moaca prostului. Nu-i găsești vina. Evident doctorate și diplome furate fără nr . La ce bun educatie📚.

 5. Plapandul

  O sa plesnească de bucurie măicuța de câți copii da neamu la export cap de vita pe loc. Ce bucurie o sa aibă când vin mercenarii universităților cu reviste colorate sa ne fure 🧠românesc ca e mai bun mai ieftin mai fertil mai inteligent mai și mai și și mai. Ce o sa le împartă ceai saratele covrigei la cei copii somnoroși înfrigurati de stat la coada sa prindă și ei loc de centenar în universități neomarxist evolutioniste. Ce sublima alegere ca ministru. Vb pesde 10 ani… La 110.

 6. un prost

  ce caracter?!ce demnitate?! o profitoare.poate ca asta a vrut dragnea sa arate,ca nu are calciu in coloana vertrebala.

 7. Anonymous

  Fufa asta linge unde a scuipat. Mi-e scârbă. România te iubesc, dar păcat că ești locuită de români !


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!